Yeni Başladım KardesimKusura bakma ama bence ikisi de çok kötü :/
Konuda "skin" yazmış okusan görürsün. Başlıkta yanlış yazmış olabilir ne diye bu kadar aşağıladın ki adamı bay "KİBAR"Sikin mi? Skin o kardeşim cilt demek. İngilizcen yok mu?
Sana sikin kelimesini öğreten kişiyi getir. Onun üstüne bir yığın tantana yapacağım.
Yok aşağılamadım. Sikin değil skin okduğunu söyledim ona.Konuda "skin" yazmış okusan görürsün. Başlıkta yanlış yazmış olabilir ne diye bu kadar aşağıladın ki adamı bay "KİBAR"
Çok güzel bir dille söylüyorsun hakkaten. Adama demediğin kalmadıYok aşağılamadım. Sikin değil skin okduğunu söyledim ona.
Ve bay "KİBAR" ı kendine söylessn iyi edersin. Tamam bir kere oldu diye ebediyen mi olacak?
Forumda böyle kişilerin olması üzücü*
@inanılmaz söylesene bu jordye kim 1 yığın laf söylemiş?Çok güzel bir dille söylüyorsun hakkaten. Adama demediğin kalmadı
Ve Frozen arkadaşlarından yardım ister. Müthişsin.@inanılmaz söylesene bu jordye kim 1 yığın laf söylemiş?
Kardeşim Normal (Türk Olarak) Okunduğu Gibi Yazdım.Sikin mi? Skin o kardeşim cilt demek. İngilizcen yok mu?
Sana sikin kelimesini öğreten kişiyi getir. Onun üstüne bir yığın tantana yapacağım.
Hiçbir fikrim yok bu adamla çoğu kişi tartışti biri de ben.@inanılmaz söylesene bu jordye kim 1 yığın laf söylemiş?
*jordysvoss hemen saldırmaya kalkma bunları yavsş ve sessiz söylüyorum*Kardeşim Normal (Türk Olarak) Okunduğu Gibi Yazdım.
Türkçede sanki Skin diye bir kelime var da adama laf yapıyorsun. Şimdi benim ismimi yanlış yazıyorsun. BEST!*jordysvoss hemen saldırmaya kalkma bunları yavsş ve sessiz söylüyorum*
Kardeşim ben sadece bildirmek istemiştim. Sikin diye bir kelime yok Türkçede
Ha bir tane fesat kelime var o ayrı![]()
Dostum basbaya dalga geçtinYok aşağılamadım. Sikin değil skin okduğunu söyledim ona.
Ve bay "KİBAR" ı kendine söylessn iyi edersin. Tamam bir kere oldu diye ebediyen mi olacak?
Forumda böyle kişilerin olması üzücü*
Önemli olan benim içimdir. Aslında dalga geçmedim. Sadece o kelimenin sikin diye yazılmıdığını bildirmek istedimDostum basbaya dalga geçtin
Türkçede sanki Skin diye bir kelime var da adama laf yapıyorsun. Şimdi benim ismimi yanlış yazıyorsun. BEST!