firavunun kedisi (ev) nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum...

carft_stylee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar kediyi biraz daha büyük yapacaktım yer yetmedi :şapka:
yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Beğenmedim. Çok basit olmuş. Ve kediye değil de külah takan filmlerdeki bilge guru ustalara benziyor :D
Ama emeğe sağlık.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
bilitorum ama napayım evi biraz küçük yaptım sonrada kediyide üste zorla sığdırdım
"Napayım" ondan sonra "başta küçük yaptım" gibi bahaneler kullanmamalısın. Eğer tekrar büyük bir tane yapmaya üşeniyorsan ya forumda paylaşmayacaksın ya da eleştirilere açık olmalısın. :) bunu yaparsan forumda her şey normal olur :)

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bravo varya sana yıl olmuş 2015 hala bir resmi hızlı resme kopyalayıp ordan forum linkini kopyalayıp konuya yapıştırmasını bilmeyenler var virüs olmadığını nerden bilicez?

carft_stylee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya bravo varya sana yıl olmuş 2015 hala bir resmi hızlı resme kopyalayıp ordan forum linkini kopyalayıp konuya yapıştırmasını bilmeyenler var virüs olmadığını nerden bilicez?
yaa anlama gıtlığınmı var yeni başladım[DOUBLEPOST=1437294559,1437294523][/DOUBLEPOST]hem zaten hızlı resime koydum buraya koyamadım[DOUBLEPOST=1437294623][/DOUBLEPOST]
"Napayım" ondan sonra "başta küçük yaptım" gibi bahaneler kullanmamalısın. Eğer tekrar büyük bir tane yapmaya üşeniyorsan ya forumda paylaşmayacaksın ya da eleştirilere açık olmalısın. :) bunu yaparsan forumda her şey normal olur :)
bende zaten yorumlarınıza açığım sadece evi yıkmak istemedim[DOUBLEPOST=1437295212][/DOUBLEPOST]
Beğenmedim. Çok basit olmuş. Ve kediye değil de külah takan filmlerdeki bilge guru ustalara benziyor :D
Ama emeğe sağlık.
evet birazdaha bakınca anladım gerçekten öyle :yıkıl:

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Üselik s.s.s bölümünde de yazıyor. Okumuyorlar işte bahse varım kuralları da okumamılştır bu.
Bir de hizliresime yüklemeyin, bir süre sonra resmi siliyor. İmgura yükleyin.