carft_stylee
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
yorumlarınızı bekliyorum
Son düzenleme:
biliyorum zaten yeni başladım1. Konuya koysaydın resmi daha iy olurdu
2. güzel olmuş ama gelişmen lazım
nasıl yapacağımı bilmiyorum[DOUBLEPOST=1437245582,1437245550][/DOUBLEPOST]söylermisinKesin virüs var indirmedim .s
Resmi konuya koy*
bilitorum ama napayım evi biraz küçük yaptım sonrada kediyide üste zorla sığdırdımBeğenmedim. Çok basit olmuş. Ve kediye değil de külah takan filmlerdeki bilge guru ustalara benziyor
Ama emeğe sağlık.
"Napayım" ondan sonra "başta küçük yaptım" gibi bahaneler kullanmamalısın. Eğer tekrar büyük bir tane yapmaya üşeniyorsan ya forumda paylaşmayacaksın ya da eleştirilere açık olmalısın.bilitorum ama napayım evi biraz küçük yaptım sonrada kediyide üste zorla sığdırdım
yaa anlama gıtlığınmı var yeni başladım[DOUBLEPOST=1437294559,1437294523][/DOUBLEPOST]hem zaten hızlı resime koydum buraya koyamadım[DOUBLEPOST=1437294623][/DOUBLEPOST]Ya bravo varya sana yıl olmuş 2015 hala bir resmi hızlı resme kopyalayıp ordan forum linkini kopyalayıp konuya yapıştırmasını bilmeyenler var virüs olmadığını nerden bilicez?
bende zaten yorumlarınıza açığım sadece evi yıkmak istemedim[DOUBLEPOST=1437295212][/DOUBLEPOST]"Napayım" ondan sonra "başta küçük yaptım" gibi bahaneler kullanmamalısın. Eğer tekrar büyük bir tane yapmaya üşeniyorsan ya forumda paylaşmayacaksın ya da eleştirilere açık olmalısın.bunu yaparsan forumda her şey normal olur
![]()
evet birazdaha bakınca anladım gerçekten öyleBeğenmedim. Çok basit olmuş. Ve kediye değil de külah takan filmlerdeki bilge guru ustalara benziyor
Ama emeğe sağlık.
Üselik s.s.s bölümünde de yazıyor. Okumuyorlar işte bahse varım kuralları da okumamılştır bu.Ya bravo varya sana yıl olmuş 2015 hala bir resmi hızlı resme kopyalayıp ordan forum linkini kopyalayıp konuya yapıştırmasını bilmeyenler var virüs olmadığını nerden bilicez?
tmm dedğini yaparım bidakine[DOUBLEPOST=1437336062,1437335524][/DOUBLEPOST]konuya koymayı öğrendimÜselik s.s.s bölümünde de yazıyor. Okumuyorlar işte bahse varım kuralları da okumamılştır bu.
Bir de hizliresime yüklemeyin, bir süre sonra resmi siliyor. İmgura yükleyin.