Minigames Mi Tercih Ederdiniz Yoksa Survival Wars mı ? Ankete Lütfen Cevap

Minigames Mi Survival Wars mı

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

OrocTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minigamesin ne olduğunu herkes biliyor. Survival Wars ise Faction Ve Survivalın Karışımı bir şey. sizce 7-8 minigameli sw mi yoksa survival wars sw si mi tutar ? görüşlerinizi bekliyorum.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Minigames ama sunucuyu yürütmek için paralı kitler veya krediler eklemen şart

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
UHC Aç Gideri Var Bırak Onları :p

OrocTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
o zaman ben bi anket ekleyem[DOUBLEPOST=1437253343,1437253252][/DOUBLEPOST]
Türkiyede UHC çok zor, oyuncuya kılık kıyafet dışında ne eklesen direk oyun dengesini bozuyor. Ama açacak biri varsa da yardımımı esirgemem açıkçası
açabilirim. şu an her yeniliğe açığım. yardımcı olabilirsen de çok sevinirim.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
o zaman ben bi anket ekleyem[DOUBLEPOST=1437253343,1437253252][/DOUBLEPOST]
açabilirim. şu an her yeniliğe açığım. yardımcı olabilirsen de çok sevinirim.
Ne açmak istediğini söyle, ben gereken şeyleri yazarım sana. Ama ayarları kendin yaparsın

umut_

En iyi cevaplar
0
Türkiyede UHC çok zor, oyuncuya kılık kıyafet dışında ne eklesen direk oyun dengesini bozuyor. Ama açacak biri varsa da yardımımı esirgemem açıkçası
UHC De Satacak Birşeyin Yok Nede Olsa Hunger Gamesin Survival Hali Gibi bir şey En Fazla Satacağın
Madenleri Direk İngot Olarak Verme / Madenler Direk Edvantere Gelme / Spana Tp Lenme / Gruba 3 Kişi Alma / 2 Kat Puan / % Şanşla 2x Maden Düşürme / Stats Tarzı % Şaşla Kritik Vurma Hızlı Koşma Cart Curt Şeyler Falan
Onlarıda Alan Hep Olmaz O Yüzden Hub Şöyle +500 Oyunculu Olmazsa Tutturamazsın Tutar Tutmasınada Satış Yapamazsın :S

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
UHC De Satacak Birşeyin Yok Nede Olsa Hunger Gamesin Survival Hali Gibi bir şey En Fazla Satacağın
Madenleri Direk İngot Olarak Verme / Madenler Direk Edvantere Gelme / Spana Tp Lenme / Gruba 3 Kişi Alma / 2 Kat Puan / % Şanşla 2x Maden Düşürme / Stats Tarzı % Şaşla Kritik Vurma Hızlı Koşma Cart Curt Şeyler Falan
Onlarıda Alan Hep Olmaz O Yüzden Hub Şöyle +500 Oyunculu Olmazsa Tutturamazsın Tutar Tutmasınada Satış Yapamazsın :S
Aynen, sıkıntı satışta. Serverı açık tutmak için çok sağlam sermaye lazım. Tag vs versen bile oyuncuyu serverda tutmak için ekstra minigames koyman gerek oyun aralarında. Averaj 40 dk sürüyor bir uhc 100 kişide. Bir sürü detayı var, emek gerekiyor. Developer bulacaksın, ekip bulacaksın derken alt+f4 e kayacak elin işin sonunda:şapka:

umut_

En iyi cevaplar
0
Aynen, sıkıntı satışta. Serverı açık tutmak için çok sağlam sermaye lazım. Tag vs versen bile oyuncuyu serverda tutmak için ekstra minigames koyman gerek oyun aralarında. Averaj 40 dk sürüyor bir uhc 100 kişide. Bir sürü detayı var, emek gerekiyor. Developer bulacaksın, ekip bulacaksın derken alt+f4 e kayacak elin işin sonunda:şapka:
Her Sunucunun Zorluğu Var Mesela
Factionda Tutturmak Ve Para Kazanmak İçin LAPİS
HG - SG - PVP Sunucularda OP VİPLER + EDİT KİTLER
Survival Sunucularda OP VİPLER + SAÇMA SAPAN PERMLER
SKYBLOCK Sunucularda OP VİPLER + SUNUCUYU BATIRAN SPAWNERLAR + SUNCUYU ALTÜST EDEN VİP MARKET

Tüm Sunucular Amacından Çıkıyor Gelirleri Elde Etmek İçin
Amacından Çıkmayan Tek Oyun Türü MmoRpg Oluyor Çünkü Normal Oyunlarında Bile Oyun Para Üzerine Döndüğünden Minecraft Sunucusunda En Kolay Karşılanan Olumsuzluk Göstermeyen Tür Oluyor

Şöyle Bir Sunucu Görmüştüm Modlu Sunucuyuda 5K Abonesi Olan Bir Youtuber Açmıştı KaptanKav Yanında Birkaç Youtuber Vardı Sunucuda Aylık 10 TL Miydi 20 TL Miydi Bir Para Veriliyordu Ve Oyuncu Sayısı Sabit 30-40 Kişiydi
Eğer Şöyle Hiçbir Satış Yapılmayan Oynamak Aylık 5 TL - 3 Kişi 10TL Gibi bir şey Olursa Gerçekten Çok Emek Verilen Bir Sunucu Tutabilir Min 10-15 Oyuncu Çekersin Aktif Olarak Aylık Gelirini Karşılarsın Ama Şuda Var Sunularda Vip Alıp 50 Tl Veren Edit İtemlere 100 Tl Veren Bir Kitleye Ego Kasacakalrı bir şey Vermezsen Para Vermeye Yanaşırlamı Bilmem

OrocTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana En Mantıklısı Survival Wars Geliyor. Masraf az, Az emek veriyorsun daha değerli çünkü emeğinin çöp olma ihtimali var KONU KİLİT.

onrdmnn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Biggames ehuhehe

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edit: Minigames.