RONİN YENİ VİDEO KWDLKGHAXHASHXAGS

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abii bu nee :D İntro apayrı bir şey :D Yalnız o intro telife girebilir dikkat et.
Ayrıca sansürleri falan kıssaydın, BURDA KULAKLIK TAKANLAR VAR DE Mİ!? AZICI SAYGI YAV .S

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
1:45 bu işe 0 aboneyle başladım fkdlslhşl
Biz normalde +100 aboneyle başlıyoz XD

Neyse kolay gelsin, yarışmaya katılmayı düşünmüyorum ama katılan arkadaşlara selamlar.

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sanki bişiler çıkıo gibi reyiz TÜRK bayrağı için fazla uğraşmadım kusura bakma onu en sonda ayarlayacağım dağın zirvesine doğru bi merdiven olacak en sonunda da demirci bittiğinde merdiveni falan tekrar düzenleyeceğim şimdilik sadece temel

gözüme ne kadar iyi görünüyosa o kadar çok daha iyisini yapıyorum psikoloji bu qnq ne beklersin

L

LifeTaker

Ziyaretçi
sanki bişiler çıkıo gibi reyiz TÜRK bayrağı için fazla uğraşmadım kusura bakma onu en sonda ayarlayacağım dağın zirvesine doğru bi merdiven olacak en sonunda da demirci bittiğinde merdiveni falan tekrar düzenleyeceğim şimdilik sadece temel

gözüme ne kadar iyi görünüyosa o kadar çok daha iyisini yapıyorum psikoloji bu qnq ne beklersin
Helal olsun bu hırsla 1. olursun inş

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Helal olsun bu hırsla 1. olursun inş
knk birinci olmak umrumda değil eğlence için katıldım bu şeye yoksa ben minecraft oynayan bi' insan değilim hani buildle de aram iyi değil hazır elimde fırsat varken belki ileride tekrar başlarım bu oyuna diye hem build geliştirmek hem de biraz can sıkıntısı ve dram gidermek için yapayım dedim

L

LifeTaker

Ziyaretçi
knk birinci olmak umrumda değil eğlence için katıldım bu şeye yoksa ben minecraft oynayan bi' insan değilim hani buildle de aram iyi değil hazır elimde fırsat varken belki ileride tekrar başlarım bu oyuna diye hem build geliştirmek hem de biraz can sıkıntısı ve dram gidermek için yapayım dedim
Tamamdır katılman yeter be adamsın

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Katılmasak da server'a gelebiliyor muyuz ?
Hani yaparım üstüne 1. olurum da (:yıkıl:) sürekli girmeyeceğim için vip'liği isteyen kazansın :lol:

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Katılmasak da server'a gelebiliyor muyuz ?
Hani yaparım üstüne 1. olurum da (:yıkıl:) sürekli girmeyeceğim için vip'liği isteyen kazansın :lol:
Katılın da katılım yüksek olsun çok korkuyorum az olacak diye :D
Giriyosunuz tabii ki öyle şey mi olur