Üzdünİntrodan sonra abonelikten çıktım![]()
pardon :/Abii bu neeİntro apayrı bir şey
Yalnız o intro telife girebilir dikkat et.
Ayrıca sansürleri falan kıssaydın, BURDA KULAKLIK TAKANLAR VAR DE Mİ!? AZICI SAYGI YAV .S
Hocam videonun intorsu dışındaki yerler mc ile alakalı kanal videom layık olduğu yer burası değil ki, neyse susuyorum haklısınızEn az 3-4 uyarı vermek yerine konunuzu laik olduğu yere taşıdım ki sizleri üzmeden halletmiş olalım.
yaparken çıldırdım zaten ahkxhaxo intro ne yaw asaajdjd
Video tamamen troll zaten1:45 bu işe 0 aboneyle başladım fkdlslhşl
Biz normalde +100 aboneyle başlıyoz XD
Neyse kolay gelsin, yarışmaya katılmayı düşünmüyorum ama katılan arkadaşlara selamlar.
Helal olsun bu hırsla 1. olursun inşsanki bişiler çıkıo gibi reyiz TÜRK bayrağı için fazla uğraşmadım kusura bakma onu en sonda ayarlayacağım dağın zirvesine doğru bi merdiven olacak en sonunda da demirci bittiğinde merdiveni falan tekrar düzenleyeceğim şimdilik sadece temel
![]()
gözüme ne kadar iyi görünüyosa o kadar çok daha iyisini yapıyorum psikoloji bu qnq ne beklersin
knk birinci olmak umrumda değil eğlence için katıldım bu şeye yoksa ben minecraft oynayan bi' insan değilim hani buildle de aram iyi değil hazır elimde fırsat varken belki ileride tekrar başlarım bu oyuna diye hem build geliştirmek hem de biraz can sıkıntısı ve dram gidermek için yapayım dedimHelal olsun bu hırsla 1. olursun inş
Tamamdır katılman yeter be adamsınknk birinci olmak umrumda değil eğlence için katıldım bu şeye yoksa ben minecraft oynayan bi' insan değilim hani buildle de aram iyi değil hazır elimde fırsat varken belki ileride tekrar başlarım bu oyuna diye hem build geliştirmek hem de biraz can sıkıntısı ve dram gidermek için yapayım dedim
Katılın da katılım yüksek olsun çok korkuyorum az olacak diyeKatılmasak da server'a gelebiliyor muyuz ?
Hani yaparım üstüne 1. olurum da () sürekli girmeyeceğim için vip'liği isteyen kazansın
![]()