Merhaba Dostlar! Forumda Yeniyim.

BarbatoS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostlar! Ben BarbatoS. Gerçek ismim Mert. Forumda yeniyim. Birkaç arkadaşa baktığımda genelde kodlamalarla vs. uğraşan kişiler dolu forumda. Ben öyle birisi değilim. Zaten kodlama için yeterli zamanım yok. Oyun oynamayı ve dostlarımla gezmeyi, vakit geçirmeyi seven birisiyim. Çok sıkıldığım zaman ''SuperNatural'' açıp izliyorum heuheheueheuhe. Başka takip ettiğim dizi yok. Yakın zamanda Game Of Thrones'a Başlamayı düşünüyorum. Din ve siyaset hakkında konuşmayı sevmem.
Tanışmak isteyen arkadaşlar alta yazabilir veya Özel mesaj atabilirler .

İyi forumlar ''

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin, ben de Sincap (yanda yazıyor zaten ama) yaşım 17, ben de aynı senin gibi kodlar ile uğraşmayı falan sevmem. İyi forumlar dilerim. Ha bir de Game of Thrones başlamak istiyorsan "Nasıl bir diziymiş acaba" diye internet araştırma yapma yoksa spoilerlar yüzünden diziden soğursun. Dizi çok güzel izlemeni öneririm.

BarbatoS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin, ben de Sincap (yanda yazıyor zaten ama) yaşım 17, ben de aynı senin gibi kodlar ile uğraşmayı falan sevmem. İyi forumlar dilerim. Ha bir de Game of Thrones başlamak istiyorsan "Nasıl bir diziymiş acaba" diye internet araştırma yapma yoksa spoilerlar yüzünden diziden soğursun. Dizi çok güzel izlemeni öneririm.
Hoşbuldum ''

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ooo, yeni birisi daha! Umarım senle iyi anlaşırız, iyi forumlar! :p

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
sa. ben imam 13 yaşındayım, işsizlik yapmayı eğlenmeyi severim. dizileri takip etmem. kodlama bilgin yok denecek kadar azdır.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin ^^
Adım Kemal
Basketbol İdmanlarına Gidiyorum.
Anime izlerim fazlasıyla dizi değilde. Bu aralar KNB III bittiği için izlemiyorum. Her neyse :D
En Sevdiğim Karakter: BeyondBirthday
En Sevdiğim Alet: Bıcak
En Sevdiğim Oyun: Nba 2k15 fakat 2016 çıkınca favorim o olacak :D
Oynadığım Oyunlar: Lol Cs:go Speedrunners. steamde 52 oyunum var steam dışı 2 oyunum var fakat en çok oynadığım 3 oyun bunlar
Anlaşırız Diye umuyorum İyi Forumlar:şapka: