Cmd Yardım , Kod Hatası İçeri [ÇÖZÜLDÜ]

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Sıkıntı Şöyle Minecraftı Kendi Bilgisayarım Üzerine Kurdum , Port Felan vs vs Binevi Denemelik Server Ancak Bu Aralar Bir Sıkıntı Var Protocollibi Yüklüyorum İlk Başta Açılıyor Ancak 2. Açılmada Minecraft Serverler Listesine Giriyorum Yenileye Tıklıyorum Şöyle Bir Hata Veriyor CMD'De

Kod:
[13:21:24] [Thread-36/WARN]: Exception in thread "Thread-36"
[13:21:24] [Thread-36/WARN]: java.lang.ExceptionInInitializerError
[13:21:24] [Thread-36/WARN]:     at com.comphenix.protocol.wrappers.BukkitConverters$15.getSpecificValue(BukkitConverters.java:746)
[13:21:24] [Thread-36/WARN]:     at com.comphenix.protocol.wrappers.BukkitConverters$15.getSpecificValue(BukkitConverters.java:738)
[13:21:24] [Thread-36/WARN]:     at com.comphenix.protocol.wrappers.BukkitConverters$IgnoreNullConverter.getSpecific(BukkitConverters.java:146)
[13:21:24] [Thread-36/WARN]:     at com.comphenix.protocol.reflect.StructureModifier.readInternal(StructureModifier.java:229)
[13:21:24] [Thread-36/WARN]:     at com.comphenix.protocol.reflect.StructureModifier.read(StructureModifier.java:197)
[13:21:24] [Thread-36/WARN]:     at com.flyingblock.pcm.PingListener$PingResponseThread.run(PingListener.java:117)
[13:21:24] [Thread-36/WARN]: Caused by: java.lang.IllegalArgumentException: Unable to find a field null with the type org.bukkit.craftbukkit.libs.com.google.gson.Gson in net.minecraft.server.v1_7_R4.PacketStatusOutServerInfo
[13:21:24] [Thread-36/WARN]:     at com.comphenix.protocol.reflect.FuzzyReflection.getFieldByType(FuzzyReflection.java:369)
[13:21:24] [Thread-36/WARN]:     at com.comphenix.protocol.reflect.accessors.Accessors.getFieldAccessor(Accessors.java:57)
[13:21:24] [Thread-36/WARN]:     at com.comphenix.protocol.wrappers.WrappedServerPing.<clinit>(WrappedServerPing.java:81)
[13:21:24] [Thread-36/WARN]:     ... 6 more
[13:21:33] [Thread-37/WARN]: Exception in thread "Thread-37"
[13:21:33] [Thread-37/WARN]: java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class com.comphenix.protocol.wrappers.WrappedServerPing
[13:21:33] [Thread-37/WARN]:     at com.comphenix.protocol.wrappers.BukkitConverters$15.getSpecificValue(BukkitConverters.java:746)
[13:21:33] [Thread-37/WARN]:     at com.comphenix.protocol.wrappers.BukkitConverters$15.getSpecificValue(BukkitConverters.java:738)
[13:21:33] [Thread-37/WARN]:     at com.comphenix.protocol.wrappers.BukkitConverters$IgnoreNullConverter.getSpecific(BukkitConverters.java:146)
[13:21:33] [Thread-37/WARN]:     at com.comphenix.protocol.reflect.StructureModifier.readInternal(StructureModifier.java:229)
[13:21:33] [Thread-37/WARN]:     at com.comphenix.protocol.reflect.StructureModifier.read(StructureModifier.java:197)
[13:21:33] [Thread-37/WARN]:     at com.flyingblock.pcm.PingListener$PingResponseThread.run(PingListener.java:117)
[13:21:37] [Thread-26/ERROR]: [ChestShop] The updater could not contact dev.bukkit.org for updating.
[13:21:37] [Thread-26/ERROR]: [ChestShop] If you have not recently modified your configuration and this is the first time you are seeing this message, the site may be experiencing temporary downtime.
[13:21:37] [Thread-26/ERROR]: [ChestShop] null
java.io.IOException: Server returned HTTP response code: 504 for URL: https://api.curseforge.com/servermods/files?projectIds=31263
    at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream0(Unknown Source) -[?:1.8.0_45]
    at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream(Unknown Source) -[?:1.8.0_45]
    at sun.net.www.protocol.https.HttpsURLConnectionImpl.getInputStream(Unknown Source) -[?:1.8.0_45]
    at com.Acrobot.ChestShop.Updater.Updater.read(Updater.java:547) [ChestShop.jar:?]
    at com.Acrobot.ChestShop.Updater.Updater.access$200(Updater.java:41) [ChestShop.jar:?]
    at com.Acrobot.ChestShop.Updater.Updater$UpdateRunnable.run(Updater.java:585) [ChestShop.jar:?]
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_45]

Yani Bu Sıkıntı Neden Oluyor , 3 Gündür Böyle Önceki Konumdada Paylaştım
https://forum.gamer.com.tr/konu/plugin-autorank-yardim-iceri.281635/
Başka Bir Pluginle Çatışma Olasılığı Var Mı ? Yani PlayerCountMessage Kullanıyorum

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hata ChestShop'un ise bir Scheduler Programming hatası olmuş.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
ChestShop kısmının üstünde ProtocolLib plugininin hataları var.
Onun altındada ChestShop plugini siteden yanıt alamamış.

Fakat yanıt alamadı diye bozcağını sanmıyorum sorun büyük ihtimalle ProtocolLib.
ProtocolLib sürümünün uyumlu olduğunu kontrol et.
1.7 için ProtocolLib 3.4.0
1.8 için ProtocolLib 3.6.4 vb...

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Protocol Lib ile çalışan bir eklenti olma olasılığı daha yüksek gibi hatanın ama başka bir package ismi göremedim, muhtemelen Protocol Lib'in sürümüyle alakalı.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek sıkıntı ondan olsa chestshop çalışmazdı onla alakı degil bence çünkü yenileye tıkladıgımda o hata geliyor ve servera giriş yapamıyorum 1.7.10 olarak gösteriyor sürüm spigot 1.7.x[DOUBLEPOST=1437320756,1437307273][/DOUBLEPOST]?? @KRHN @reisben55
Sadece hata yerine tüm logları atsan daha iyi görülürdü ama ben defalarca dediğim gibi bence sorun SÜRÜM HATASI ...

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Protocollib 3.4.0 bukkit spigot 1.7.x yani öyle biliyorum @Krumb069 arkadaşımın söylediğine göre şimdi ben playercountmessage kullanıyorum onla çakışma ihtimalı var mı ???
PlayerCountMessage plugini Protocollib olmadan çalışmıyor zaten. Onun çalışması için Protocollib zorunlu olduğuna göre bence sorun çıkarmamalı.
Ama bence

PlayerCountMessage :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Protocollib :

LibsDisguises :

linklerindekileri denerseniz bence işe yarayacaktır.

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu Dosyada Loglar , Protocollib , Bukkit Var Sürümlerini Kontrol Eder misiniz ? Hatanın Onla Alakalı Oldugunu Düsünmüyorum Ama , :hmm:
Sadece hata yerine tüm logları atsan daha iyi görülürdü ama ben defalarca dediğim gibi bence sorun SÜRÜM HATASI ...

Hayır hiçbir pluginle alakası yok.Tamamen ProtocolLib'in kendisi ile alakalı.
[DOUBLEPOST=1437324824,1437324207][/DOUBLEPOST]?[DOUBLEPOST=1437325398][/DOUBLEPOST]ORDMSNZ ?

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
-

Bu Dosyada Loglar , Protocollib , Bukkit Var Sürümlerini Kontrol Eder misiniz ? Hatanın Onla Alakalı Oldugunu Düsünmüyorum Ama , :hmm:

[DOUBLEPOST=1437324824,1437324207][/DOUBLEPOST]?[DOUBLEPOST=1437325398][/DOUBLEPOST]ORDMSNZ ?
Yukarıda verdiğim linkleri denedinizmi ?

Tekrar :

PlayerCountMessage :

Protocollib :

LibsDisguises :