Hesabıma Giremiyorum

canerfifa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Sorunum başlıkta yazdığım gibi hesabıma girememem. Minecraft.net'ten üyelik almıştım bundan bir ay kadar önce. Bugün de oyunu satın almak için işlemleri yapıyordum fakat kart bilgilerini girdikten ve onayladıktan sonra işlemi bir türlü bitiremedi. Bende işlemi yeniden yapmak ve kart bilgilerini yeniden girmek için sayfayı yeniledim fakat benden yeniden giriş yapmamı istedi. Sorunum işte burada başladı. Hesabıma giremedim ve bana ''unknown username or password'' hatası verdi.Şifremi unuttuma tıklayıp e-mail ile şifre sıfırlama yaptığımda yine aynı hatayı verdi. Kullanıcı adımı unuttuma tıklayıp e-mailimi girince ise mailime hiçbir şey göndermedi. Bankanın internet şubesinden kartımdaki parayı çektimi diye bakıyorum çekmemiş. Başka bir Mail adresi alıp yeniden üye oldum fakat birebir aynı şeyler başıma geldi. Sizce bunun bir çözümü varmı. Hesabıma neden giriş yapamıyorum.

UstaUser

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Giriş yaparken kullanıcı adı yazan yere oyundaki kullanıcı adını yazma, kayıt olduğun mail adresini yaz. O zaman sorun oluşmayacaktır.

canerfifa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Giriş yaparken kullanıcı adı yazan yere oyundaki kullanıcı adını yazma, kayıt olduğun mail adresini yaz. O zaman sorun oluşmayacaktır.
Mail adresini yazıyorum fakat hata veriyor. Zaten bu hatayı bugün almaya başladım daha önce bi kaç kere sorunsuz giriş yaptım.[DOUBLEPOST=1437324855,1437323931][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar tamam sorun çözüldü. Belkide yüzüncü şifre değiştirme denememden ve 4 hesap oluşturmamdan sonra sonunda hesabıma girebildim.