Minecraft | Uçan At Yapımı!

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
=Adragos Ile Yapıyoruz=

Merhaba değerli forum üyeleri bugün minecraft'ta size bilinmeyen birşeyi göstereceğim ve bunun nasıl yapılacağını adım adım sizlere anlatacağım.

1. İlk önce Uçan At yapımına başlamak için etraftan bir tane at bulmanız gerekmektedir.

2. At bulunduktan sonra evcilleştirilebilmesi umuduyla sizi sevene dek üzerine binilmelidir.(yanda domuz var, haramdır arkadaşlar lütfen kesmeyiniz.)

3. Atımızı evcilleştirdiğimize göre atı bağlamak için bir adet 'Kayış''a ihtiyacınız vardır. Eğer bir tane buldu/yaptı iseniz atınıza sağ tıklıyarak bağlaya bilirsiniz.

4. Bundan sonra tek yapmanız gereken gamemode alıp veya creative'de başlayıp space'ye iki kez ard arda basarak
uçmak olacaktır. Arkanıza bakın, atınız sizinle birlikte uçuyor!

Artık bir uçan atınız olduğuna göre istediğiniz yere birlikte gidip, bütün zorlukları birlikte aşacağınız bir kanatsız pegasus'unuz olmuş demektir.s

Son düzenleme:

erenbulbulbul

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir serverde görmüştüm. adam ata binmiş arkasında chestli birsürü eşek var ve onları çekiyor.
bu sayede atın hızını ve eşeğin eşya taşıma özelliğini kullanıyor.

o günden beri gördüğüm en güzel şey.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
bir serverde görmüştüm. adam ata binmiş arkasında chestli birsürü eşek var ve onları çekiyor.
bu sayede atın hızını ve eşeğin eşya taşıma özelliğini kullanıyor.

o günden beri gördüğüm en güzel şey.
Hmm güzel bir fikir bulmuş arkadaş :hmm:
Bu fikirleri aşmak için size birdaha ki ''Adragos İle Yapıyoruz'' konumda Ata binip uçarken arkanıza güzel bir uçan eşek yapımını göstebilirim :sinsi: