Bir Hikaye Ve devamını getir!

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
sonra kedi hemen broly in yanına giderken xape çıkar fakat xape okadar fazla güçtedirki brolyi aramak için neler yapmamıştır kendine özel başka girişli gezegeni vardır gezegenin giriş kapısının adı Suparyum Geçidi dir gezegende aklı yakacak kadar asker adam vardır ve hemen kediye söyler nerde kedi ise gitti der sonra xape kedinin 1 tane ayağıgını sakatlar

Broly hemen gelir ve Omega Blaster ile 600 mil etraftaki her şeyi yok eder. Xape ve kedisi de saldırıya dayanamaz ve vücutları erir, ölürler. (Bu saldırıya anında karşı saldırı yapılamazsa, tüm gezegeni ve hatta evreni bile yok edebilir.)

Kısaca; Game over bro :)

XapeEvely

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Broly hemen gelir ve Omega Blaster ile 600 mil etraftaki her şeyi yok eder. Xape ve kedisi de saldırıya dayanamaz ve vücutları erir, ölürler. (Bu saldırıya anında karşı saldırı yapılamazsa, tüm gezegeni ve hatta evreni bile yok edebilir.)

Kısaca; Game over bro :)

Xape tam yaşam formunu yitircekken kediyide alıp ışınlanır kendi gezegenine fakat xapeye acı bile tattırmamış + kendini dahada güçlendirir

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Xape tam yaşam formunu yitircekken kediyide alıp ışınlanır kendi gezegenine fakat xapeye acı bile tattırmamış + kendini dahada güçlendirir

Broly tüm evrene bir Omega Blaster atar-evren yok olur. Broly de kendisinin bile bilmediği, hiç kimsenin giremediği ücra bir evrene gider ve orada kalır. Kimse de onu bulamaz...

WolfBGTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evden su tabancamı aldım içine su yerine limon suyu doldurdum ve onların gözlerine ateş ettim

LoopZone

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hepsinin gözü kör olur bende fırsattan yararlanıp kaçmaya başlarım ve o sırada yanıma tek boynuzlu ayı gelir ve beni marsa uçurur...

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra Broly hem ayıyı hem de Mars' ı yok eder.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen

Günahtır la herşeyi yok ediyon :D sen artık ölümüsun hikâye iyice daraldi :D

Zaten Güneş'ten kurtuldum. Gerisi çerez. (BKZ.: Raging Blast 2, SSJ3 Broly)

Animede basit bir kurguyla yazılmıştır. Yoksa koskoca LSSJ, diğer bir deyişle SSJ Final form (SSJ SONSUZ demektir)'un gidip de SSJ1, SSJ2 gibi şeylere yenileceğine inandığınızı söylemeyin lütfen. Raging Blast 2'de de en güçlü karakter. (Bizzat test ettiler yabancı gamerler)