Favori Karakter Savaşları

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum halkı, Favori Karakter Savaşları'na hoşgeldiniz. Bu oyunun amacı bir oyundan, filmden, anime veya çizgi filmden favori karakterinin ismini söyleyecek (isterse benim gibi video, resim de atabilir) ve üstteki üyenin favori karakteriyle kapıştıracak. Birden fazla favori karakteriniz varsa daha sonraki mesajlarınızda onu da kullanabilirsiniz.

Üstte üye olmadığı için sadece favori karakterimi atıyorum:

Dart Vader
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendimi ortaya koyuyorum!
Roman Reigns
Superman Punch !
Savaştırmadınız benim karakterimle. Savaştırmanız da gerek. Neyse ben hallederim. Deadpool Superman Punch'ı tutar ve Reigns'in kolunu döndürüp kolunu katanasıyla kesip "Bir de dövüşçü olacan!" diye söylenir. Madara ise anime karakteri olduğu için Deadpool Anti Anime Timi'yle birlik olup Anime Evreni'ne gidip animenin kökünü kurutur.

Sıradaki karakter:
Springtrap

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Savaştırmadınız Ziglkarakterimle. Savaştırmanız da gerek. Neyse bn hallederim. Deadpool Superman Punch'ı tutar ve Reigns'in kolunu döndürüp kolunu katanasıyla kesip "Bir de dövüşçü olacan!" diye söylenir. Madara ise anime karakteri olduğu için Deadpool Anti Anime Timi'yle birlik olup Anime Evreni'ne gidip animenin kökünü kurutur.

Sıradaki karakter:
Springtrap
Roman Reigns in kolunu çevirirken Roman bir tekme atar arkadan Dolp Ziggler ZigZag yaparak düşürür ayağı kalkarken Roman Reigns Spear ardından Ryback Croslian ve Randy den RKO gelir artık ölmüştür DeadPool.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ya şundadır ya bundadır, Erza çıktı .s

(Bna bakmayın filmlerden animelerden dizilerden herkesi kattım bu çıktı .s)
@BurnerTroll bize Dr. House'un gücünü göster B)

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O and

Roman Reigns in kolunu çevirirken Roman bir tekme atar arkadan Dolp Ziggler ZigZag yaparak düşürür ayağı kalkarken Roman Reigns Spear ardından Ryback Croslian ve Randy den RKO gelir artık ölmüştür DeadPool.
Deadpool ölümsüz :D. Deadpool yerde sürüklenirken bir bomba atar sahaya ve

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstediği kadar ölümsüz olsun Randy onun Boynunu koparmıştır RKO ile.
Boynu birleşiyor. Neyse siz @BunnyBGTR 'ninkinden devam edin.[DOUBLEPOST=1437384858,1437384788][/DOUBLEPOST]
Ehehe sen onun gücünü bilmiyorsun :sinsi:
(En iyisi bu kusura bakmayın .s)
Sen Deadpool'ün gücünü bilmiyorsun. Marvel ve Klasikler Evreni'nini yok etti adam. Tüm Marvel karakterlerini öldürdü (Hulk dahil.)