Ama o da ne yukarda belirir elinde de Sting (miydi neydi .s) cesedi vardır (gibi bir fantastik hikaye beklemeyin benden ama erzalar ölmez .s)O anda sahne kararır bir karga sesi duyulur seyirciler Sting diye bağırır..
Sahne tekrar aydınlık olunca Erza yoktur kaybolmuştur.
Erza denen karakter kendini birden bire GLaDOS un karşısında görür. Ona saldırmaya çalışırken Turret lar tarafından param parça olur. Üstünede garanti olsun diye Neruotoxin (herneyse artık) salar...Ama o da ne yukarda belirir elinde de Sting (miydi neydi .s) cesedi vardır (gibi bir fantastik hikaye beklemeyin benden ama erzalar ölmez .s)
Onun erza olduğundan emin misin .s (Süper hızlı bir zırhı vardı onun .s)Erza denen karakter kendini birden bire GLaDOS un karşısında görür. Ona saldırmaya çalışırken Turret lar tarafından param parça olur. Üstünede garanti olsun diye Neruotoxin (herneyse artık) salar...
Her kimse artık :/...Onun erza olduğundan emin misin .s (Süper hızlı bir zırhı vardı onun .s)
Sonra Joel tabancayla kafasına sıktı B).İnanılmaz toprağa bakar sonra karşısındaki güneşe gitme vakti yaklaşıyordu 1 hafta boyunca buralarda olamayacaktı...
Ne gibi @İnanılmaz bir yere gidiyor acaba .sİnanılmaz toprağa bakar sonra karşısındaki güneşe gitme vakti yaklaşıyordu 1 hafta boyunca buralarda olamayacaktı...
Her kimse artık :/...
1 hafta internet yok :/Ne gibi @İnanılmaz bir yere gidiyor acaba .s
![]()
Bu kim acaba? (Eheheh ._.)
O değil de nedense @BrolyTheLSSJ 'yi çağırasım geldi .s
Şimdi herkesi Broly'ye yedirir ;-;.Ne gibi @İnanılmaz bir yere gidiyor acaba .s
![]()
Bu kim acaba? (Eheheh ._.)
O değil de nedense @BrolyTheLSSJ 'yi çağırasım geldi .s
Onunla yetineceğini sanmıyorum ;-; (Bu arada nasıl aynı anda mesaj yazabiliyorsunuz ._.)Şimdi herkesi Broly'ye yedirir ;-;.
Illuminati confirmed.Onunla yetineceğini sanmıyorum ;-; (Bu arada nasıl aynı anda mesaj yazabiliyorsunuz ._.)
Onların belgeselini izledikten sonra görmek bile istemiyorum ;-; (çift*****-bence sansürlenmeliydiömürcehk atam hepsini aaa fışkırtaraq yner .s .s
Neresi I-loominaty :/Illuminati confirmed.