BrosherTomb
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
atarmısın skriptini ?Bizim sunucu POPÜLER OLDUönüne gelen bizim sunucuyu çekiyor ..
atarmısın skriptini ?Bizim sunucu POPÜLER OLDUönüne gelen bizim sunucuyu çekiyor ..
böyle gereksiz skriptler kullanıyorsunuzBizim sunucu POPÜLER OLDUönüne gelen bizim sunucuyu çekiyor ..
build-permission-nodes:
enable: false
deny-message: '&eSorry, but you are not permitted to do that here.'
Yaptım AMa Son Sürümünü Hiç Kullanmadım Bu Yüzden Oyuncular Şalter,Düğme,Basınç Plakası Gibi Şeyleri Kullanamıyorlar flaglarını sölermisinböyle gereksiz skriptler kullanıyorsunuzworldguard configinizi silin (klasörü değil configi yosa wgler gider) 6.1 sürümü yükleyip bir daha çalıştırın aşağıda şu satırı bulun:
bunu düzenleyinKod:build-permission-nodes: enable: false deny-message: '&eSorry, but you are not permitted to do that here.'
Lütfenhayla gerekliyse yazabilirim
Tüm dünyaya wg atma atacaksan da build deny yapma passthrough deny yapYaptım AMa Son Sürümünü Hiç Kullanmadım Bu Yüzden Oyuncular Şalter,Düğme,Basınç Plakası Gibi Şeyleri Kullanamıyorlar flaglarını sölermisin
dünya genelinde değil mesela boss . /warp boss a gittiklerinde düğmeye basarak boss bölgelerine ışınlanıyorlardı ama son sürümde perm istiyo bunada ya ben senin dediğini anlamadım yada sen benim dediğimiTüm dünyaya wg atma atacaksan da build deny yapma passthrough deny yap
Bendede ona benzer sorun vardı pistonlar çalışmıyordudünya genelinde değil mesela boss . /warp boss a gittiklerinde düğmeye basarak boss bölgelerine ışınlanıyorlardı ama son sürümde perm istiyo bunada ya ben senin dediğini anlamadım yada sen benim dediğimi
Tabi , 2 farklı şekilde yazdım ;Lütfen![]()
# Bu şekilde yaparsan belirlediğin region da mesajı görürsün
on break:
if {mc.%player%.region} is "%regionadı% in world %dünyaadı%": #TIRNAK İÇİ ÖRNEK: arazi in world anasehir
cancel event
send "&cBurayı Kırmaya İznin Yok!" to player
on region enter:
set {mc.%player%.region} to "%region%"
on region exit:
set {mc.%player%.region} to "world"
# Bu şekilde yaparsan tüm rg li alanlarda aynı yazı çıkar
on break:
if {mc.%player%.region} is set:
cancel event
send "&cBurayı Kırmaya İznin Yok!" to player
on region enter:
set {mc.%player%.region} to "%region%"
on region exit:
delete {mc.%player%.region}
hatalıTabi , 2 farklı şekilde yazdım ;
PHP:# Bu şekilde yaparsan belirlediğin region da mesajı görürsün on break: if {mc.%player%.region} is "%regionadı% in world %dünyaadı%": #TIRNAK İÇİ ÖRNEK: arazi in world anasehir cancel event send "&cBurayı Kırmaya İznin Yok!" to player on region enter: set {mc.%player%.region} to "%region%" on region exit: set {mc.%player%.region} to "world" # Bu şekilde yaparsan tüm rg li alanlarda aynı yazı çıkar on break: if {mc.%player%.region} is set: cancel event send "&cBurayı Kırmaya İznin Yok!" to player on region enter: set {mc.%player%.region} to "%region%" on region exit: delete {mc.%player%.region}
Yine Error Yine Error OffFakat arkadaşın dediğin gibi WorldGuard'ın 6.1 sürümden de değiştirebilirsin. Hem eklentiyi güncellemiş olursun.Kod:on left click: if player cannot build at the targeted block: send "&cBunun için yetkin yok!" cancel event
Nasıl ya? Benim sunucumda çalışıyor. Hatanın resmini çekip at buraya.Yine Error Yine Error Off![]()