Aynen Kardeşim Biraz Artırsalar İlgilenseler Super olacakYıl olmuş 2015, adamlar aynı anda 1000 kişiyi sunucuya alabilecek donanıma sahip değil. Bu oyun tarzında adam akıllı aylık ücretli bir MMORPG çıkarsalar kesin tutar, bu oyunun fazla ömrü olacağını sanmıyorum. En fazla Minecraft oynayan ufaklıklar takılır, mağazasının GameForge oyunlarından farkı yok. Cimrilikten adam akıllı sunucuya kurmamışlar oyunu, biraz ekmeğini yedikten sonra her şeyi paralı yaparlar.
Trion Worlds, ArcheAge ve Rift'i batırdığı gibi bunu da batıracak. Umarım birileri bu pixel grafikli MMORPG işine girer de WoW'a rakip çıkar. 2003'den beri WoW'dan başka MMORPG oynamıyorum, çıksa da alternatif bir oyunum olsa.Aynen Kardeşim Biraz Artırsalar İlgilenseler Super olacak![]()
Tamam sen kapitalizme boyun eğ, her ay kira ödermiş gibi git oyuna para öde, ama şu konuyu baltalamayı bırak !!Yıl olmuş 2015, adamlar aynı anda 1000 kişiyi sunucuya alabilecek donanıma sahip değil. Bu oyun tarzında adam akıllı aylık ücretli bir MMORPG çıkarsalar kesin tutar, bu oyunun fazla ömrü olacağını sanmıyorum. En fazla Minecraft oynayan ufaklıklar takılır, mağazasının GameForge oyunlarından farkı yok. Cimrilikten adam akıllı sunucuya kurmamışlar oyunu, biraz ekmeğini yedikten sonra her şeyi paralı yaparlar.
Oynaması ücretsiz oyunlarda para karşılığında birçok ayrıcalık satıyorlar. Yaşın küçük, ailen para vermiyordur bir şey diyemem. Lakin bilip bilmeden atıp tutmamak gerekir. Aylık cüzi bir miktar para vermek şu kostümü de alayım, +%300 exp takviyesi alayım, ejderha bineği alayım, unicorn alayım vs. demekten iyidir. F2P oyunda parayı veren ortalığı item farkıyla dağıtıyor, LoL gibi oyunlarda da bir avantajı olmamasına rağmen skin, şampiyon vs. yardırıyorlar. Asıl kapitalizm budur, oynaması ücretsiz zevk alması paralı.Tamam sen kapitalizme boyun eğ, her ay kira ödermiş gibi git oyuna para öde, ama şu konuyu baltalamayı bırak !!
Yav anlamıyon mu ? Zevk alıyosan alıyosun, bize ne ? konuyu baltalama !!Oynaması ücretsiz oyunlarda para karşılığında birçok ayrıcalık satıyorlar. Yaşın küçük, ailen para vermiyordur bir şey diyemem. Lakin bilip bilmeden atıp tutmamak gerekir. Aylık cüzi bir miktar para vermek şu kostümü de alayım, +%300 exp takviyesi alayım, ejderha bineği alayım, unicorn alayım vs. demekten iyidir. F2P oyunda parayı veren ortalığı item farkıyla dağıtıyor, LoL gibi oyunlarda da bir avantajı olmamasına rağmen skin, şampiyon vs. yardırıyorlar. Asıl kapitalizm budur, oynaması ücretsiz zevk alması paralı.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
1 aylık battlechest alayım da Warcraft dünyasının tadına bak istersen?![]()
Oynaması ücretsiz oyunlarda para karşılığında birçok ayrıcalık satıyorlar. Yaşın küçük, ailen para vermiyordur bir şey diyemem. Lakin bilip bilmeden atıp tutmamak gerekir. Aylık cüzi bir miktar para vermek şu kostümü de alayım, +%300 exp takviyesi alayım, ejderha bineği alayım, unicorn alayım vs. demekten iyidir. F2P oyunda parayı veren ortalığı item farkıyla dağıtıyor, LoL gibi oyunlarda da bir avantajı olmamasına rağmen skin, şampiyon vs. yardırıyorlar. Asıl kapitalizm budur, oynaması ücretsiz zevk alması paralı.![]()
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
1 aylık battlechest alayım da Warcraft dünyasının tadına bak istersen?![]()
2003'den beri World of Warcraft oynuyorum, atıp tutmadan önce önceki mesajımdaki ekran görüntülerine bakmaya zahmet etseydin keşke.yavhehe55 galiba arkadaşından 2 haftalık deneme wow yada 20 levele kadar wow oynamış gelmiş anlaşılan. Arkadaşlar oyun açıldığına göre 9xPaw olarak eklerseniz sevinirim.
AAAA olurmu hiç, o WoW oynuyor, her ay para yatırıyor, o zengin, o adam ... O dünyanın lideri !!!Yahu birader sorunlu musun nesin ? OYUNDA PVP YOK !
Kozmetik ürünlerden para kazanmıyacaksa bu adam niye bedavadan yazdı bu oyunu ?
Sunucu paraları neyle karşılanacak ?
Wölflük yapma şu konuda(WÖrld oF Warcraft Fanı),isteyen istediği oyunu oynar.
Ben F2P oyuna girerim bir kez alırım kostümümü giyerim.
Ben WoW'a girerim alırım bir aylık pre kullanırım bir sonraki ay bir ay daha satın alırım.
WoW'un en fazla ömrü 6 sene,o grafikleri neyle düzeltecekler ? MMORPG oyunların kökeni yeni nesile göre değişiyor,bütün oyunun dinamiklerini değiştirmeyi göze alabilirler mi ? tabii ki hayır,o zaman diğer eski oyunlar gibi WoW'da çürümeye mahkum.Belki tutarsa trove'unda başına aynı şey gelecek.
Ama bırakta millet oyununu oynasın,adamın hoşuna gidiyorsa SANANE birader ?
2004 (yada 2005) çıkış tarihli bir oyunu 2003'ten beri oynuyorsun. Tebrik ediyorum büyük başarı.2003'den beri World of Warcraft oynuyorum, atıp tutmadan önce önceki mesajımdaki ekran görüntülerine bakmaya zahmet etseydin keşke.
Alpha sürümü Aralık 2003'de çıktı. 2005 yılında ise Avrupa sunucuları açıldı. Elimde hala Alpha client duruyor ve ekran görüntüleri yukardaki mesajda var.2004 (yada 2005) çıkış tarihli bir oyunu 2003'ten beri oynuyorsun. Tebrik ediyorum büyük başarı.
60 günlük oyun süresine 58.23 TL vermek çok mu? Baba parası yediğiniz için böyle düşünmeniz normal lakin Türkiye şartlarında bile 58.23 TL çok az bir miktardır.AAAA olurmu hiç, o WoW oynuyor, her ay para yatırıyor, o zengin, o adam ... O dünyanın lideri !!!
Ulan problemli misin ?Alpha sürümü Aralık 2003'de çıktı. 2005 yılında ise Avrupa sunucuları açıldı. Elimde hala Alpha client duruyor ve ekran görüntüleri yukardaki mesajda var.
![]()
Senin için oyuna girip ekran görüntüsü aldım, yine de sen laf sokmaya çalışmaya devam et. Aferin sana.[DOUBLEPOST=1437520948,1437520405][/DOUBLEPOST]
60 günlük oyun süresine 58.23 TL vermek çok mu? Baba parası yediğiniz için böyle düşünmeniz normal lakin Türkiye şartlarında bile 58.23 TL çok az bir miktardır.
![]()
Neyse ki WoW'da böyle ukala laf sokmaya çalışan ufaklıkları görmüyorum. HotS'a bile bulaşmış bu ufaklıklar.![]()