Konu Falan Yok

xXfuckjea23Xx

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Benim kim olduğumu,hiçbir zaman hazır bir şey almadığımı tanıyan insanlar zaten biliyor.
Bir şeye ihtiyacım olursa dilenmektense azimle direnirim.
Ben Dileniyormuyum Ayrıca Beni böyle bişeyle suçlayamazsın Tanımadığın Bir İnsana böyle Bir Eleştiride Bulunmaya hakkın Yok

{:D arkadaş bundan bahsediyo heralde}

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Ben Dileniyormuyum Ayrıca Beni böyle bişeyle suçlayamazsın Tanımadığın Bir İnsana böyle Bir Eleştiride Bulunmaya hakkın Yok

{:D arkadaş bundan bahsediyo heralde}
Dilenmiyor musun,Allah Allah bu yorum kesitlerini sen yazmadın herhalde o zaman ?
-'Mesaj Atsın bir şey Yapsın Lüüfen '
-' ben nasıl o boşluğu doldurabilirim yardım edin lüfen'
-'Bunun Nedeni Nedir Lütfen Yardım Edin Yoksa İntihar YAPICAM'
-'<> (ok) işaretleri çıkıyor gerçekten sinir bozucu lütfen yardım edin'

Milletin ilk öğrendiği kelime 'anne','baba' fakat ben eminim ki seninkiler 'yardım','istek'.

xXfuckjea23Xx

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ayrıca Azimle Direnmek N
Dilenmiyor musun,Allah Allah bu yorum kesitlerini sen yazmadın herhalde o zaman ?
-'Mesaj Atsın bir şey Yapsın Lüüfen '
-' ben nasıl o boşluğu doldurabilirim yardım edin lüfen'
-'Bunun Nedeni Nedir Lütfen Yardım Edin Yoksa İntihar YAPICAM'
-'<> (ok) işaretleri çıkıyor gerçekten sinir bozucu lütfen yardım edin'

Milletin ilk öğrendiği kelime 'anne','baba' ben eminim seninkiler 'yardım','istek'dir.

Bu Site Adı Üstünde Bir Forum Sitesi Ayrıca benim Paylaştıklarımda MinecraftDestek Bölümünde Bulunuyor Eğer Yardım İstememden Rahatsız Oluyrsan Destek Kısmına Bakmazsın. Ben
Konu Dışı - Genel
Geç otur, yeni çay demlemiştik biz de.
kısmında Yazmıyorum Sadece bu Konuyu Minecraft İle İlgili bir şey Olmadığı İçin Buraya Yazdım Eğer Hoşuna Gitmediyse Hoşçakal Kardeşim

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Ayrıca Azimle Direnmek N

Bu Site Adı Üstünde Bir Forum Sitesi Ayrıca benim Paylaştıklarımda MinecraftDestek Bölümünde Bulunuyor Eğer Yardım İstememden Rahatsız Oluyrsan Destek Kısmına Bakmazsın. Ben
Konu Dışı - Genel
Geç otur, yeni çay demlemiştik biz de.
kısmında Yazmıyorum Sadece bu Konuyu Minecraft İle İlgili bir şey Olmadığı İçin Buraya Yazdım Eğer Hoşuna Gitmediyse Hoşçakal Kardeşim
Sıkışınca böyle yapacaksan çay demlemenin anlamı ne ?
Ne sanıyorsun sınırsız istek konusu açarım,insanlardan dilenir bir parça bir şeyler kopartırım kimsede bana bir şey diyemez mi ?
Burası forum isteyen istediğini tartışma konusu yapar ve tartışır.Buna istek konuları,dilenciliğin getirisi yada götürüsü,veya bir üyede dahil.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Sanırım O Dilencide Sendin
Çocuksu laf sokma çabalarından vazgeç bir değerin yok benim için.
O yüzden söylediğin lafında bir değeri yok.
Genede söylemekte özgürsün,dediğim gibi iplediğim yok.
Ama Dil Anlatımdan kaldığın belli,Gözlemci bakış açısından anlattığım bir olayda beni ana karakter sandında.

xXfuckjea23Xx

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çocuksu laf sokma çabalarından vazgeç bir değerin yok benim için.
O yüzden söylediğin lafında bir değeri yok.
Genede söylemekte özgürsün,dediğim gibi iplediğim yok.
Kendine Gelince İstediğin Gibi Çocuksu Laf Sokabiliyorsun Ben bir şey Söylediğimde Gururuna Yediremediğin İçin Çocuksu Laf Sokmak Oluyor

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Kendine Gelince İstediğin Gibi Çocuksu Laf Sokabiliyorsun Ben bir şey Söylediğimde Gururuna Yediremediğin İçin Çocuksu Laf Sokmak Oluyor
Sana ne yapıyorsun onu söylüyorum sadece beynin kötü algılatıyor.
Ben dilendim mi ? Hayır
Tartıştım mı ? Evet
Uyardım mı ? Evet
Daha önceden uyardım mı ? Evet
Görünüşe bakılırsa sorun pek bende değil gibi duruyor.

xXfuckjea23Xx

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sana ne yapıyorsun onu söylüyorum sadece beynin kötü algılatıyor.
Ben dilendim mi ? Hayır
Tartıştım mı ? Evet
Uyardım mı ? Evet
Daha önceden uyardım mı ? Evet
Görünüşe bakılırsa sorun pek bende değil gibi duruyor.
Kesinlikle Bütün Sorun Bende Zaten Konuyu Kaşar Gibi Uzatanda Benim Dimi Ben Sadece Yardım İstedim Sen Yardım Dışında Elinden Gelen Herşeyi Yaptın Bak Yardım Falan İstemiyorum Senden. Sadece Rica Ediyorum Yeter Bi Büyüklük Göster Ve Sus Rica Ediyorum Bende Artık Tek Kelime Yazmayacağım Anlıyormusun 1 Saattir Didişiyoruz Konuyu Kapatalım Zaten İçine Ettin Konunun...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yalnız adam dalga geçmemiş, mesela ben İntromu öyle yaptım.
Baktımda Senin Masaüstü Benimki Gibiymiş Tek Farkı Skype Ve Eclipse Var Orada Birde Klasörün İsmi Farklı :p

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle Bütün Sorun Bende Zaten Konuyu Kaşar Gibi Uzatanda Benim Dimi Ben Sadece Yardım İstedim Sen Yardım Dışında Elinden Gelen Herşeyi Yaptın Bak Yardım Falan İstemiyorum Senden. Sadece Rica Ediyorum Yeter Bi Büyüklük Göster Ve Sus Rica Ediyorum Bende Artık Tek Kelime Yazmayacağım Anlıyormusun 1 Saattir Didişiyoruz Konuyu Kapatalım Zaten İçine Ettin Konunun...
İki tarafında mesajlarını okudum lakin Zindev'e bu konuda hak veriyorum; biz sana nasıl yapılacağını söyledik, şimdi top sende.