Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ulan problemli misin ?
Bize verdiğin linkteki en büyük paket 20 DOLAR ve SÜRESİZ.
2 ayda bir 60 lira ödeyen sensin.
Ben 1 sene içinde 20 dolar ödemiş olacakken sen 1 sene içerisinde 720 lira ödeyeceksin.
720 Liraya kasa toparlarım ben,6 aylık sigara param.
Değer mi bir oyun için ? Forumdaki üyelere kendince hava atmak için ?
Bilmiyorum,uçmaya devam ediyorum fakat o kafaya henüz ulaşamadım.
1 yılda 348 lira tutuyor, o para da bir şey değil zaten. Forumdaki üyelere sadece tavsiye veriyorum, 1 yılda 348 lira tutan bir oyunla hava mı atılır? :lol::lol:
720 lira ile anca R9 280 alabiliyorsun, kasa mı toplanır o parayla? Sigara da zaten çok pahalı değil, param yetmezse bir süre içmem olur biter. :lol:

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
1 yılda 348 lira tutuyor, o para da bir şey değil zaten. Forumdaki üyelere sadece tavsiye veriyorum, 1 yılda 348 lira tutan bir oyunla hava mı atılır? :lol::lol:
720 lira ile anca R9 280 alabiliyorsun, kasa mı toplanır o parayla? Sigara da zaten çok pahalı değil, param yetmezse bir süre içmem olur biter. :lol:
İşte onu diyoruz ben 1 yıl içinde sadece 20 dolar(60 lira) vermişken sen tam 6 katı para ödedin.
Ve hala WoW'u savunuyorsun bana.Ayrıca F2P olduğundan 'para yatır yoksa yapamazsın' diye bir kuralda yok.
Fan boyluğun alemi yok senede 348(zorunlu) lira ile 60(opsiyonel) lirayı karşılaştırmaya gerek yok.

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İşte onu diyoruz ben 1 yıl içinde sadece 20 dolar(60 lira) vermişken sen tam 6 katı para ödedin.
Ve hala WoW'u savunuyorsun bana.Ayrıca F2P olduğundan 'para yatır yoksa yapamazsın' diye bir kuralda yok.
Fan boyluğun alemi yok senede 348(zorunlu) lira ile 60(opsiyonel) lirayı karşılaştırmaya gerek yok.
Benim için bir sorun yok, dert ediyorsan oynamazsın olur biter. :hmm:

Onu bunu bırakında bu adam 30 yaşına gelmiş (güya) bize oynadığı oyunla hava atıyo :lol::lol: Senin yaşındakiler genelde olgun oluyo :lol::lol: Eğer çok zevk almak istiyorsan bir şeyden, gidersin geneleve alırsın zevkini :lol::lol: Bide gelmiş bize burda hava atıyo. Sen git işinde gücünde çalış, oyunuda bırak biz oynıyalım.

Bu arada yeter artık sıkıldım, daha fazla buraya mesaj atma, çok meraklıysan konuşmaya gel özele
Oynadığım oyunla hava atsam mesajlarımın içeriği böyle olmazdı, düzgün bir tavsiye verdim. F2P fanatikliği yapmaya gerek yok. Genelev yazmış bir de 15 yaşındaki ufaklık, çok yazık. Nasıl bir nesil yetişiyor böyle? Klavye başından sallayın, oh mis. Daha da uğraşamam sizle, bu tür laf sokma amacı içinde bulunan tüm ufaklıkları engelleyeceğim. Takılın kafanıza göre. :alkış:

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Benim için bir sorun yok, dert ediyorsan oynamazsın olur biter. :hmm:

Oynadığım oyunla hava atsam mesajlarımın içeriği böyle olmazdı, düzgün bir tavsiye verdim. F2P fanatikliği yapmaya gerek yok. Genelev yazmış bir de 15 yaşındaki ufaklık, çok yazık. Nasıl bir nesil yetişiyor böyle? Klavye başından sallayın, oh mis. Daha da uğraşamam sizle, bu tür laf sokma amacı içinde bulunan tüm ufaklıkları engelleyeceğim. Takılın kafanıza göre. :alkış:
Bak abisi,ne çeşit bir hastalığa sahipsin UMRUMDA DEĞİL.
Sana şu forumda verilen tek bir görev var,kahrolası tek bir AMAÇ
MMORPG konularını BALTALAMA,wow ölü bir oyun ve bunu kabul etmek zoruna gidiyor.

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bak abisi,ne çeşit bir hastalığa sahipsin UMRUMDA DEĞİL.
Sana şu forumda verilen tek bir görev var,kahrolası tek bir AMAÇ
MMORPG konularını BALTALAMA,wow ölü bir oyun ve bunu kabul etmek zoruna gidiyor.
Mesleği öğrenci olan birinin abisi yazmasına gülsem mi ağlasam mı bilemedim. :hmm:
WoW ölü falan değil, sadece burda bir kere bile denememiş ufaklıklar atıp tutuyor. Silvermoon sunucusunda ya da Outland sunucusunda karakter açıp bir bakın etrafa bakalım, 20-45 aralığında Türk oyuncu kitlesi de var. Mis gibi oyun, denemeden sallıyorsunuz. :lol:
Minecraft ile takılın siz paşalar, WoW sizin neyinize. Çoluğa çocuğa tavsiye veriyorum ben de. :lol::lol:
Tamam WoW ölü Trove muhteşem, üstelik bedava. Tatmin olmuşsunuzdur umarım. :lol::lol:

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Mesleği öğrenci olan birinin abisi yazmasına gülsem mi ağlasam mı bilemedim. :hmm:
WoW ölü falan değil, sadece burda bir kere bile denememiş ufaklıklar atıp tutuyor. Silvermoon sunucusunda ya da Outland sunucusunda karakter açıp bir bakın etrafa bakalım, 20-45 aralığında Türk oyuncu kitlesi de var. Mis gibi oyun, denemeden sallıyorsunuz. :lol:
Minecraft ile takılın siz paşalar, WoW sizin neyinize. Çoluğa çocuğa tavsiye veriyorum ben de. :lol::lol:
Tamam WoW ölü Trove muhteşem, üstelik bedava. Tatmin olmuşsunuzdur umarım. :lol::lol:
Cidden çok seviyesiz bir insansın(demeye bin şahit ister),amacınıda çok belli ediyorsun.Forumdaki bütün MMORPG konularına saldırdığını bilerekten bu tartışmaya girip konuyu arşive aldırmayacağım.
Uslu uslu otur,'vöv oynuyom ben vöv' diye avun,tuzağına düşmüyorum takıl kafana göre son mesajım olsun ve son cümlem olsun buda;
'Oksijen kaybısın'

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Beyler dungenlar artık kolay geliyo :p Daha zorlarını nerde bulcam ? Hangi yöne gitmem gerek ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Alpha sürümü Aralık 2003'de çıktı. 2005 yılında ise Avrupa sunucuları açıldı. Elimde hala Alpha client duruyor ve ekran görüntüleri yukardaki mesajda var.

Senin için oyuna girip ekran görüntüsü aldım, yine de sen laf sokmaya çalışmaya devam et. Aferin sana. :lol:[DOUBLEPOST=1437520948,1437520405][/DOUBLEPOST]
60 günlük oyun süresine 58.23 TL vermek çok mu? Baba parası yediğiniz için böyle düşünmeniz normal lakin Türkiye şartlarında bile 58.23 TL çok az bir miktardır.

Neyse ki WoW'da böyle ukala laf sokmaya çalışan ufaklıkları görmüyorum. HotS'a bile bulaşmış bu ufaklıklar. :lol:
Vlh Siz Zengin Olabilirsiniz Yada Bir Geliriniz Olabilir Biz Aylık 30-35 TL Verilecek Oyuna Para Vermeyi Bırak Bir Sefer Alınıp Ömür Boyu Kullanacağınız Oyuna 20 TL Vermiyoruz Daha Buradaki Çoğu Kişi Premium Bile Almamış Kişiler Herkes Belirli Yaşta Yada Belirli Maddi Gelirde Bir Kitle Değil Çoğumuzun İnterneti Bile Sınırlı Taş Devrinden Kalma Bilgisayarlarla 80 Saat Ayar Yapıp Oradan Kısıp Buradan Kısıp Bir Oyunu Açtı 10 Fps Oynuyoruz Diye Seviniyoruz Sizse Gelmiş 2 Ay 60 TL Çokmu Diyorsunuz
Ha Trove Oyunda Herhan Gibi Bir P2W Sistem Yok Öyle Düşündüğünüz Gibi OP Olmuyorsunuz Para Verirseniz
Sunucu Kişi Sayısı Demişler 1K Kişilik Sunucuyu Zor Almışlar Falan Oyunda Şuanda Öyle Op Adamlar Yok Para Veren Kitlede Yok Denecek Kadar Az Lapisli Factionlardaki Vip Sayısı Kadar Para Yatıran Anca Vardır Oyuna Malum 1K Oyuncusu Var Nede Olsa Sizin Gözünüzde Oyunda Hiçbir Şekilde Para Yatırmadan Sadece Silah Tasarımı Falan Yaparak Oyundaki Paralı Sistemden Gem Kazanabiliyorsunuz 100 Silah Yapın 3 Tanesi Kabul Edilse 1500 Ve Size Günlük Girişlerde Dungeonlarda Ve Görevlerde Dolar İle Alınan Değilde Farklı Bir Coin Veriyor Bununla Gem İle Alınan İtemlerin %70 İni Alabiliyorsunuz
Ha Bir Takım Farklı Özellikler Olabilir Bunlarda Her F2P Oyunda Olduğu Ve Oynayan Her Oyuncunun Bunları Bilerek Oynadığı Bir Sistem Malum Lapisli Fekşınlarda Bile Ücreti Çıkartmak İçin Para Ödüyorsunuz Madem Onlarada Bahane Bulun

Ha Eğer Yaşınız Profilinizdeki " 30 " İse Asgari Ücretli Bir Çalışan İseniz Ve Evli Birkaç Çocuk Babası Bir Kişiyseniz İlerde Çocuğunuzdan Gelen İstekleri Anlardınız Ve Bir Gün Gelipte ( Oyunu Hiç Oynamamış Bir Oyuncu Olmayan Bilgisayar Bilgisi Pek Bulunmayan Bir Kişi Olduğunuzu Farz Edelim Genel Kitle Böyle Çünkü ) Çocuğunuz Size " Baba Bana Bilgisayar Al " Dediğinde Hadi Taksit Falan Aldınız " İnternet " Dediğini Güç Kanaat Onuda Ödüyorsunuz Ve Bir Gün Gelip " Baba Bana Oyun Al Aylık 70 TL İnternete Veriyorsun 30 TL De Bu Oyuna Verelim " Dediğinde Tepkiniz Ne Olurdu ( Forumun Yaş Kitlesine Göre Söylüyorum Bunu Toplasan 18 Yaş Üstü Çalışan Aktif 50 Kişi Çıkar Veya Çıkmaz { Aktif Olmayan Üyeleri Saymıyorum } ]

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bineği nasıl değiştircez 8 Level oldum :)
Şu N Ye Bastığında CUBITS Lerin İle Günlük Gelnler Ve Görevlerden Gelenler İle Mobility Kısmından Alabilirsin Şuanlık
İlerde Lootlanabiliyor Tabi Bende Çözemedim Tam Daha :p