[Tartışma] Aşırı RAM Tüketimi

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarım 4 GB Rama Ve i3 İşlemciye Sahip Fakat Bilgisayarın Normal Halini Geçtim Format Attıktan Sonra Aşırı Bi Ram Kullanımı Var Choromeyi Falan Katmıyorum Bi Çözüm Yolu Bilginiz Var Mı ?
Bu Da Bir Resim :)

Göremeyenler :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Yaklaşık 10 tane svchost.exe çalışıyor.Oyun oynarken yada internette dolaşırken ihtiyacın olmayan windows servislerini devre dışı bırakıp azaltabilirsin ama 4 gb ramden %58 ram kullanımın bilgisayarı kasmaya yol açacağını zannetmiyorum.Isınma yoksa fazla servis de devre dışı bırakmana gerek yok Bence.

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Devre Dışı Bırabılabilecek Windows İşlemlerinden Örnek Verebilirmisiniz?

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Devre Dışı Bırabılabilecek Windows İşlemlerinden Örnek Verebilirmisiniz?
Görev yöneticinden gördüğüm üzere Razer Cortex kuruyosun yada kaldırıyosun.Her neyse Razer Cortex'in ayarlar sekmesinde devre dışı bırakılabilecek tüm windows servisleri açıklamalarıyla beraber mevcuttur.Ordan devre dışı bırakmak istediğin bütün servislere ve arka plan uygulamalarına tick atabilirsin

Son düzenleme:

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görev yöneticinden gördüğüm üzere Razer Cortex kuruyosun yada kaldırıyosun.Her neyse Razer Cortex'in ayarlar sekmesinde devre dışı bırakılabilecek tüm windows servisleri açıklamalarıyla beraber mevcuttur.Ordan devre dışı bırakmak istediğin bütün servislere ve arka plan uygulamalarına tick atabilirsin

Teşekkür Ederim Bir De Size Söylüyeyim EBosstr Diye Program Buldum. O Programla Hem Flash Disklere Hem de Yerel Disklerin Bir Kısmını Ram Olarak Kullanabılıyoruz. ReadyBosst Gibi Ama Daha İyi.

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
nasıl yani anlamadım tam olarak ?
Daha önce hiç kullanmadım ama internetten anladığım kadarıyla bilgisayarına taktığın usb diskleri ihtiyaç durumunda kullanmak üzere yedek ram olarak bekletiyor. Ama 4 gb usb i 4 gb ram olarak eklemiyor.
Windows 7 deki readyboost tarzı
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
örnek olarak 4 gb usb kaç gb olur ?
Net bir şey söyleyemem ama gözle görülür bir değişikliğe neden olacağını hiç sanmıyorum.
Sonuçta bir programla vr ucuz bir usb ile ram eklenebiliniyosa neden hala RAM satılıyor?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Sorun Tamamen Windows 7 İmdeymiş. Şu An Windows 8 Kullanıyorum Ve PC Uçuyor :D