jd guiden baktım öyle gösteriyor ?Ama Öyle Yapmadım![]()
o zaman jd guiye geçerken bozuluyorHatta Senin Mesajındaki Kodlamayla eclipse'ı açıp Baktım
Kodlama Şöyle.
if(cmd.getName().equalsIgnoreCase("hubeffectopen")){
if (oyuncu.hasPermission("hubeffect.ac"))
oyuncu.sendMessage("§0§l[§6§lEffects§0§l]§5§lHubEffecti §2Aktif!");
oyuncu.addPotionEffect(new PotionEffect(PotionEffectType.SPEED, 999999999, 0));
oyuncu.addPotionEffect(new PotionEffect(PotionEffectType.JUMP, 999999999, 1));
}
Oha bu bildiğin skript !?kodun tamamı neredeyse hatalı oyuncunun yetkisi yoksa can/açlık vs. doldurma işini yapıyor sadece mesaj gitmiyor.Kod:if (oyuncu.hasPermission("effects.can")) { oyuncu.sendMessage("§0§l[§6§lEffects§0§l]§6Canınız Yenilendi!"); } oyuncu.setHealth(20); ------------------------------------ if (oyuncu.hasPermission("hubeffect.kapat")) { oyuncu.sendMessage("§0§l[§6§lEffects§0§l]§5§lHubEffecti §4Kapalı!"); } oyuncu.removePotionEffect(PotionEffectType.SPEED); oyuncu.removePotionEffect(PotionEffectType.JUMP); --------------------------------- if (oyuncu.hasPermission("effects.yemek")) { oyuncu.sendMessage("§0§l[§6§lEffects§0§l]§6Aclık Yenilendi!"); } oyuncu.addPotionEffect(new PotionEffect(PotionEffectType.SATURATION, 20, 250));
if (oyuncu.hasPermission("effects.can")) {
oyuncu.sendMessage("§0§l[§6§lEffects§0§l]§6Canınız Yenilendi!");
}
oyuncu.setHealth(20);
böyle yaparsan yetkilerin bir anlamı kalmaz her türlü işi yapar
tablarla uğraşmıyorsunOha bu bildiğin skript !?
Hocam ben şu an java öğreniyorum öğrendikten sonra bukkit modülünü öğrenmem gerek değil mi?Skript Zaten Plugin Yazma Platformudur Yani Skripte Yazdıgın Kodları plugin otomatik olarak Java pLuginine Çeviriyor ama Java PLugininnde Daha ÇOk Seçenek Ve ÖZellik Var Ama Biraz Daha Zor.![]()
Evet.Hocam ben şu an java öğreniyorum öğrendikten sonra bukkit modülünü öğrenmem gerek değil mi?
Zaten Plugin Alphada En kısa Zamanda Onlarca Eklicem Öneri Almak İçin Açtım konuyu Sizde İsteginizi BelirtinJava iyidir java güzeldir.
Ama yazdığın plugin , o da güzeldir ._;
Güzel olmuş ama.. ._; (Yazacak bir şey bulamadım yanlış anlama)
Daha fazla effect eklenebilir ve stabil olması sağlanabilir.
↑
Hocam ben şu an java öğreniyorum öğrendikten sonra bukkit modülünü öğrenmem gerek değil mi?
Evet.
İsteğim yeni efektler ._;Zaten Plugin Alphada En kısa Zamanda Onlarca Eklicem Öneri Almak İçin Açtım konuyu Sizde İsteginizi Belirtin
Enderman,portal (@Sarper170 ) , Creeper,müzik,zombie,ilginç şaşalı şeyler,fışkırtma (yanlış anlama sudan bahsediyorum.).Ne gibi