Uyarılar hakkında önerilerim-görüşlerim.

Sizce bu fikir nasıl?

• İyi bir fikir.

Kullanılan: 7 70.0%
  • Kötü bir fikir.

Kullanılan: 3 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba, bugün uyarılar hakkında birkaç önerim olacak biliyoruz ki forumda yanlış bir şey yapınca doğal olarak uyarı alıyoruz ve bu uyarılar tüm forum hayatımızda bizlerle oluyor.Bazı durumlar (yanlış anlaşılma vb) hariç hiçbir şekildede silinmiyor.Bu uyarılar üyeleri kısıtlıyor (forum moderatörlüğü) planlarımda böyle bir düşünce yok ama sırf bunun için yeni hesap açan (temiz bir başlangıç) yapan arkadaşlar var ve bu uyarı sistemi üyeleri hesaplarını bırakmaya zorlayabiliyor .Buna bir çare olarakda zaman ile uyarının yok olması harika olabilir. Bu zaman ideal olarak bence 1 yıl gibi bir süre olabilir.1 yılda bir insan fazlasıyla değişir öyle değilmi? Umarım konuya önyargı ile yaklaşmassınız.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Bakın, forum yönetimi ile ilgili en ufak parmağım yok. Ama 1 yıllık XenForo bilgime dayanarak bunu söylemek zorundayım:
Bu forumun scripti XenForo'dur. Altta "XenForo 1.5" yazmasa bile tek bakışta anlayabilenlerdenim. Zamanında arkadaşımın forumunda yardımcı kurucu olmuştum. Bu gün ise o forum kapalı. Her neyse lafı uzatmadan meseleye geçeyim. XenForo'da uyarı silinebilinir. Fakat silinme süresini ayarlayan bir şey yok.Yönetim de siz ben gibi insan. Onlarda hata yapabilir, unutabilir, adamlar zaten zar zor raporlarla ilgileniyorlar ve bölümleri inceliyorlar birde uyarı silmekle mi uğraşacaklar? Uyarı silmeyi unuttukları çok kişi olacaktır.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Belkide adminlerin amacı zamanla üyelere yeni hesap açtırıp forumun üye sayısını arttırmak ve daha fazla popüler yapmaktır? :hmm:
Aynı zamanda bildiğim kadarıyla uyarı sayısı olanlarda forum moderatörü olabiliyor. Öyle bir kısıtlama kalmadı ancak dediğin fikirde arkandayım. :alkış:

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Belkide adminlerin amacı zamanla üyelere yeni hesap açtırıp forumun üye sayısını arttırmak ve daha fazla popüler yapmaktır? :hmm:
Aynı zamanda bildiğim kadarıyla uyarı sayısı olanlarda forum moderatörü olabiliyor. Öyle bir kısıtlama kalmadı ancak dediğin fikirde arkandayım. :alkış:
*soğuk el çırpışları* üstteki mesajımı okusaydın ne dediğimi anlardın. Ve uyarısı olan moderatör olamıyor. Çünkü:
Başvurusu kesinlikle kabul edilmeyecekler;
- Moderatör başvurusu yaparken başvuracağınız bölümde en az 3 tane konunuz olması şarttır. Başvurunuzda görev almak istediğiniz bölümü yazarken bu konularıda iliştirin.
- "Moderatör seçiminde hangi kriterleri göz önünde bulunduruyoruz?" sorusunu inceleyip ona göre başvuru yapınız.
- Herhangi bir sunucu, hosting firması ve benzeri bir yerle en ufak bir ilişkisi olan kişiler kesinlikle yetkili alınmayacaktır.
- Herhangi bir uyarınız varsa başvurunuz incelenmeden reddedilir.(*)
/QUOTE]
Sanırım benim forumda olmadığım zamanlardan bahsediyorsun

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
dün yediğin hurmalar bugün..

bu sistem iyi bence herkesin yaptığı ihlalleri rahatça görebiliyoruz.Değişmeyen insanlarda olacaktır