Minecraft Kasma Sorunu

//-Tunahan-//

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar Ben Konuyu Yanlis yere tasidim ama biliyorum daha yeni üyeyim tasinirsa sevinirim

benim pc cok ii deil 1.49 gb ram var fakat baslarda cok kasiyordu bisiler yaptim ayarlar falan derken kasma baya azaldi simdi kar oldugu yerde kasıyor bende kar oldugu yerdeki agaclari cok seviyorum bi cozum varsa bi yardim edebilrmisinis tesekkurler

siyahprens00011

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş minecrfatını türkçye çevir nasıl çeviricem diosan ana sayfaya gel mulplayer singl playerin felan olduhu yere orda küçük bir dünya var butona ama ona tıkla en aşahıya in orda türkişh i görcen na tıkla sora oyununa gir ve ayarından video ayarlarına gir bulutları felan hepsini kapa

//-Tunahan-//

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yok kardes onlari fln yaptimda kar oldugu yerde kasiyor dili felan bliyorum mesela daha cok oyun karlı yerlerde baslatıyor orda kasıyor karın oldugu yerde kasıyor

//-Tunahan-//

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardes bunu yazdim fakat benim anlatmak istedigim su mesela karlı bir yerde basladim cok kasiyor ama kar olmayan bi yere gittigimde kasma gidiyor bunun bı cozumu varmi ?

xxmemocanxx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ESC--->ayarlar--->video ayarları
grafikler:hızlı yap
yumuşak ışıklandırma:kapa(istege baglı)
görüş mesafesi:normal yap
performans: maksimum FPS
yap kasmaya devam ederse PC Yİ SAT YENİSİNİ AL:roflmao:

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ESC--->ayarlar--->video ayarları
grafikler:hızlı yap
yumuşak ışıklandırma:kapa(istege baglı)
görüş mesafesi:normal yap
performans: maksimum FPS
yap kasmaya devam ederse PC Yİ SAT YENİSİNİ AL:roflmao:
uzağada alabilir ama javası 32 bit ise bir süre sonra kapanır bende öle oluyordu :D

//-Tunahan-//

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
pc alma isini bence unutun cunku durumumuz pek ii deil çozum alamaksa bende kassa bile oynarim :D