CoFH Core Hatası

nicklessman

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar minecraftıma mod yüklemek istedim. İstediğim modları kurup oyuna girdim. Açıldı. Sonra Thermal Expension 3 modunu unuttuğumu hatırlayıp onu da kurdum. Fakat minecraftı açınca CoFH Core'nin minimum 2.0.0.5 olması gerektiğini söyleyen bir hata alıyorum. Benim CoFH Core zaten 3.0 . Anlayamadım. 2.0.0.5 'i kurunca da diğer modlar hata veriyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Ekran görüntüsü :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hatanın log dosyası :

Modlarım :

Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
CofH Core 2.0.0.5 1.6.4 için. 1.7.10 minecraft'ına 1.6.4 e ait olan ve CofH Core'a ihtiyaç duyan bir mod yüklersen o mod Core ın 1.6.4 versiyonuna yani 2.0.0.5 'e ihtiyaç duyar.Hangi modun 1.6.4 olduğunu bulup güncellersen muhtemelen sorunun düzelir
Edit:
Sorunun Thermal Expansion da.

Thermal expansion 3.0.0.7 1.6.4 için bir moddur.1.7.10 a güncellersen sorunun düzelecektir umarım

nicklessman

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
[HASHTAG]#scc[/HASHTAG] kardeşim saol Thermal Expension 4'ü kurdum . Diğer modlardan da hata aldım hepsini tek tek yeniledim . Şu an sorunsuz bir şekilde açılıyor . Teşekkürler.

nicklessman

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
CofH Core 2.0.0.5 1.6.4 için. 1.7.10 minecraft'ına 1.6.4 e ait olan ve CofH Core'a ihtiyaç duyan bir mod yüklersen o mod Core ın 1.6.4 versiyonuna yani 2.0.0.5 'e ihtiyaç duyar.Hangi modun 1.6.4 olduğunu bulup güncellersen muhtemelen sorunun düzelir
Edit:
Sorunun Thermal Expansion da.

Thermal expansion 3.0.0.7 1.6.4 için bir moddur.1.7.10 a güncellersen sorunun düzelecektir umarım

#scc kardeşim saol Thermal Expension 4'ü kurdum . Diğer modlardan da hata aldım hepsini tek tek yeniledim . Şu an sorunsuz bir şekilde açılıyor . Teşekkürler.