Faction Server Kurdum Fakat Oyuncular hiçbir Komut Kullanamıyor

pimes

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Faction Server Kurdum Fakat Oyuncular Ne Yerleri Kırabiliyor Nede Oyuncu Kodlarını Kullanabiliyorlar /warp arena /chest Gibi Ben Bunun GroupMenegar Plugininden Olabiliceğinden Şüpheleniyorum Acil Yardım ? Bitek Oplar Komutları Kullanabiliyorlar

2. Sorunum İse Gamemode1 Deyken Başka Warp Arenaya gitsem gamemodem 0 oluyo nedenini lütfen söyleyiniz ?

3- Bide Arkadaslar İsmimin Yanına Tag Olarak Naısl Kurucu Yazıcağım ???
[DOUBLEPOST=1383937190,1383936827][/DOUBLEPOST]Konu Güncel !!! Acil Yardım Lütfen[DOUBLEPOST=1383938645][/DOUBLEPOST]Konu Güncel Lütfen !!

pimes

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İşte bilmiyorum yardım etsen iyi olacak lütfen

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cok kolay kardes TAG ayarlarım ben gerısıde kolay sw ıpı ver gırıcem sw ye komutla ayarlanıo ve 1.6.2 demı sw

pimes

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaw arkadaslar siz yapcagınıza yazılı anlatım yaparmısınız lütfen !?

CreativeTM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En Kolayı Group Manager Sil. Viplik Filan Satmıcaksan Sil Gitsin. Gereksiz...[DOUBLEPOST=1383939888,1383939828][/DOUBLEPOST]Diğeri İse Kurucu Yazman İçin /nick playeradı [Kurucu]Nicki Yada Tam Tersi Olabilir.

pimes

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne Alaka Şimdi Arkadaşım Lütfen Biri Yazılı Anlatım Yapabilirmi Koskoca Forum Lütfen ![DOUBLEPOST=1383942345,1383940979][/DOUBLEPOST]Konu Güncel Hala Sorunuma Çözüm Bulamadım !

LaRive

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
GroupManager'a eklemek için indirdiğin pluginlerin Permission'larını bul.

Bulduktan sonra örnek:

/mangaddp <grupadı> essentials.warp

Diğer bir örnek:

/mangaddp vip essentials.warp

Bu şekilde ekle.
Sunucu açarken adminlerin 2 korkulu rüyası vardır;
Biri marketi yapmak diğeri permleri ayarlamaktır.

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
pimes skype ver permlerı ayarlarım market flan yaparım her seı bılıom yardım edıyım sana sw konusunbda vip lık de satarsın vip de eklerım[DOUBLEPOST=1383985104,1383977747][/DOUBLEPOST]a

Wulxnapp

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Rkates ekle beni skypeden benm sw ye yap live berkay.saglam.9047 skypeden atarm ip