Bilgisayarımın Çözünürlüğünü Tuhaf Görüyorum

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bilgisayarımın çözünürlüğünü tuhaf görüyorum youtubede videolarda gezinirken masaüstündeki minecrafti açıcaktımki bi baktım gözlerim bilgisayar çözünürlüğünü tuhaf gördüm. oysa 1920x1008 sekizmi neyse artık. neden böyle oldu oysa çözünürlük ayarlarında bir şey yok ?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
gariplik oldu derken? ekran bulanık mı gözükmeye başladın,alt veya yan köşeler mi siyah?
Tam olarak ne olduğundan bahsetmezsen veya SS göndermezsen anlayamam.
yada 1920x1080 ekran çözünürlüğünü 1920x1008 veya 1902x1008 gibi mi okuyorsun?

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gariplik oldu derken? ekran bulanık mı gözükmeye başladın,alt veya yan köşeler mi siyah?
Tam olarak ne olduğundan bahsetmezsen veya SS göndermezsen anlayamam.
yada 1920x1080 ekran çözünürlüğünü 1920x1008 veya 1902x1008 gibi mi okuyorsun?
1920x1080 heh evet o çözünürlükte bilgisayar video izlerken aniden gözüm bulanık gördü.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1920x1080 heh evet o çözünürlükte bilgisayar video izlerken aniden gözüm bulanık gördü.
dikkatin dağılmıştır.
Bende ara sıra yürürken bütün dikkatim dağılıyor yere düşüyorum(biryere takılmadığım halde)
Neden kaynaklandığını bilmiyorum ama normal bir şey. gözlerini temizlersen geçebilir.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bendede olmuştu yanlışilıkla falan hz yazan şeyle oynamış olabilirsin belki, hani 60 75 falan yazıyoa ya o biraz gıcık edebilio

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Eğer sorun gözünde değil ise geçen Windows güncelleştirmesinden sonra benim bilgisayarımında çözünürlük ayarlarında sıkıntı olmuştu.

Microsoft visual 2012 tarzında bir şey olacaktı programlarda bulabilirsin.
Sil restart at, tamamdır.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bendede olmuştu yanlışilıkla falan hz yazan şeyle oynamış olabilirsin belki, hani 60 75 falan yazıyoa ya o biraz gıcık edebilio
ahaaaa şimdi hatırladım hani monitörün alt kısımlarında tuşlar olur ya su dökülmüş tü bi yere o suyu alırken dirseyim yanlışlıkla monitörün bi tuşunadeğdi ondan olabilirrr belki monitör tuşlarının anlamını bilen varmı belki düzeltirim ?

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ahaaaa şimdi hatırladım hani monitörün alt kısımlarında tuşlar olur ya su dökülmüş tü bi yere o suyu alırken dirseyim yanlışlıkla monitörün bi tuşunadeğdi ondan olabilirrr belki monitör tuşlarının anlamını bilen varmı belki düzeltirim ?

gayet komik bişiymiş, azcık bulanık gibimi gelio ekran ?

bence şuna bi bak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sorunu çözdüm babamla birlikte AMD ayarlarıyla oynadık düzeldi. [emoji6]

Aç bir şekilde gönderdi.