[YARDIM]Oyuncunun Eline İtem Verme (BukkitGames)

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
white listealdım girin rainbox.nitrado.net[DOUBLEPOST=1437760082,1437759916][/DOUBLEPOST]bekliyorum acele edersen sevinirim.

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam sifreni özelden atıyorum degisip[DOUBLEPOST=1437806397,1437760154][/DOUBLEPOST]Yardim Edin Beyler Bukkitgamessiz customjoini attım calıstı bukkitgames yüleyince gitti Yardım Lütfen

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam sifreni özelden atıyorum degisip[DOUBLEPOST=1437806397,1437760154][/DOUBLEPOST]Yardim Edin Beyler Bukkitgamessiz customjoini attım calıstı bukkitgames yüleyince gitti Yardım Lütfen
Sanırım daha öncede söylemiştim.
Ama BukkitGames sunucuyu direk kendisi yönetiyor. O yüzden diğer pluginleri engelliyor.
Belki Essentials kits ile yapılabilir.
Yada bir komut bloğu sistemide işe yarayabilir.

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım daha öncede söylemiştim.
Ama BukkitGames sunucuyu direk kendisi yönetiyor. O yüzden diğer pluginleri engelliyor.
Belki Essentials kits ile yapılabilir.
Yada bir komut bloğu sistemide işe yarayabilir.
Essentials Kiti Yükledim Ancak Oyuna her girdiginde o itemi vermeyi nasıl ayarlicam ve birde diger kitleri silince oto geliyolar bi arkadas essentialsla yaptı ancak y apamadım ben :) commandblooklada galiba bi basınç plakasına felan basınca itemi veriyo yanılmıyorsam ?

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials Kiti Yükledim Ancak Oyuna her girdiginde o itemi vermeyi nasıl ayarlicam ve birde diger kitleri silince oto geliyolar bi arkadas essentialsla yaptı ancak y apamadım ben :) commandblooklada galiba bi basınç plakasına felan basınca itemi veriyo yanılmıyorsam ?
Belki JoinCommands tarzı bir pluginle her girişte " /kit Starter %player% " tarzı bişi yazdırılabilir.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
başka yöntem yokmu bukkitgamesten nefret etmeye başladım yemin ediyorum bunun tıklama engelini kaldırma yeri var javadada java bilmiyorum :/
BukkitGames tüm sunucuyu kendi elinin altında istiyor. O yüzden ben hiç kullanmıyorum. Başka bir plugin kullanmana bir engel mi var ?