Sırrımı açıklama vakti geldi.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
2 Tane animeli ad hmm nays. madara ile zeref neden hep kötü ve karizmatik olanlar?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Troll sandım başta ama sonradan gördüm. ZerefTheBlackMage olduğunu neden gizliyordun ki üyelerden?
Tahminimce durumu yüzündendir yada kişisel bir sebebi vardır.Kendisinden bir açıklama almadan sadece teori üretebiliriz...
Durumu:

FORUMU KESİN OLARAK BIRAKMIŞTIR.

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sebep isteyenler. O zaman forumu kesin bırakmak istemiştim. Ama forumun bir çekici yanı da olduğu doğru. Emailimi hiç bulamayacağım bir şey yapmıştım. Sonra ise az çok özlediğimi fark ettim. Yazı oluşan bu sıkıntıdan kurtulmak istediğimi. Bu forum bunu başarıyordu.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sebep isteyenler. O zaman forumu kesin bırakmak istemiştim. Ama forumun bir çekici yanı da olduğu doğru. Emailimi hiç bulamayacağım bir şey yapmıştım. Sonra ise az çok özlediğimi fark ettim. Yazı oluşan bu sıkıntıdan kurtulmak istediğimi. Bu forum bunu başarıyordu.
Benim forumlarda aradığım tek özellik arkadaşlık.
4-5 Sene öncesinde çok az arkadaşım vardı.Bazıları cidden beni ben olduğum için severlerdi ama bazılarının beni sevip sevmediğini bile bilmiyordum.
Seneler geçtikçe arkadaş arama hissiyatı duydum.Bu duygu gittikçe arttı ve arkadaşlarımdan bir tanesinin önerisi üzerine skype ile tanıştım.
Skype sayesinde birsürü yeni arkadaşım oldu,2-3 sene sonrasında bu forumu gördüm ve 2010 da aldığım minecraft ile ilgili bir forum olduğu keşfettim.
Başlarda forumda sırf minecraft'ı öğrenme çabasıyla dolaşmama rağmen içimdeki sosyallik ve iyilik hissiyatı forumdaki eski üsluplu kişiler tarafından arttı.
Artık foruma insanlara yardım etme ve onlarla konuşma,tartışma düşüncesiyle geliyorum...

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Bunu açın bakalım sonra içinde ne yazıyor yoruma belirtin :D Baya zor olacak açmanız spoileri :D

aç aç!
Hadi biraz hızlanalım.
Kod:
Daha çok var qnq!
Mucosoft :)

NOT: Spoiler sayemde çöktü.

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burası Türkiye.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bende bıraktım ama geri döndüm aktif forum olması güzel bir şey

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
zamanı geldi..
BİZE NE QNQ ._.

Son düzenleme: