R3D.Craft Texture Pack [1.4.2]

KaquCini26

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İşte R3D.Craft Texture Pack Oyunda Farklı Görünüm Verdiği Pek Bir Şey Yok Ama Oyunu 3D Bir Hale Getirdiği Ve Çok Daha Düzgün Gösterdiği Resimlerden Anlaşılıyor...

Önemli Not: Tam Olarak Resimlerdeki Gibi Çok Ayrıntılı İstiyorsanız 512x512`i Kaldıran Bir Bilgisayar Gerekmektedir...

Resimler;

Enchantment Table:

Crafting Table;

Obsidyan:

Mossy Stone:

Başta Dediğim Gibi Oyundaki Bloklardan Değşeni Çok Az Sadece Görüntü Kalitesini Arttıran Bir Texture Packdır...

Linkler;

32x32:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

64x64:

128x128:

256x256:

512x512:

Jackz06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hiçbir farkı yok resmen bozuk görüntü 512x512 indirdim altın blog ve bir kaç daha item kenarlarında felanates vb. değişik şeyler var aptalcaaa

onurb

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte R3D.Craft Texture Pack Oyunda Farklı Görünüm Verdiği Pek Bir Şey Yok Ama Oyunu 3D Bir Hale Getirdiği Ve Çok Daha Düzgün Gösterdiği Resimlerden Anlaşılıyor...

Önemli Not: Tam Olarak Resimlerdeki Gibi Çok Ayrıntılı İstiyorsanız 512x512`i Kaldıran Bir Bilgisayar Gerekmektedir...

Resimler;

Enchantment Table:

Crafting Table;

Obsidyan:

Mossy Stone:

Başta Dediğim Gibi Oyundaki Bloklardan Değşeni Çok Az Sadece Görüntü Kalitesini Arttıran Bir Texture Packdır...

Linkler;

32x32:

64x64:

128x128:

256x256:

512x512:
bide 128x128 linkinin altindaki seyleri bosa vermissin cunku oyle kucuk bir goruntuye sahip olan hicbir cihaz yok

KaquCini26

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hiçbir farkı yok resmen bozuk görüntü 512x512 indirdim altın blog ve bir kaç daha item kenarlarında felanates vb. değişik şeyler var aptalcaaa

Ben Baştada Belirttim Bir Fark Olmadığını Ayrıca Senin Bilgisayarın 512x512 Kaldırmıyor Veyada Orda Alevler Falan Var Demişsin McPachter Yüklemessen Böyle Ola Bilir -,- Eğer Neden Vermedin Dersen Normal Bir Minecraftcının Bunu Bilmesi Gerek Ayrıca Ben 128x128 Açıyorum Genede Fark Çok Var Eğer Sen Bunu Anlamıyorsan Bir Gözlük Almayı Dene...