tanıtım konusu test.. (tanıdığım bildiğim forum üyelerine sormak içindir!)

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
@bydemir06 @TanerSins @EminGny @tekno 51 @BT_GoD @UcanKofte veeeeee big final @abdullah2323

nasıl olmuş??? xeon network yazısının altına hareketli gif ekleyecegim.. şimdilik fazla cıvıtmamaya çalıştım.. bu şekilde 10 tane sayfayı alt alta gömmeyi düşünüyorum.
yorumlarınızı alabilirmiyim?? renkler fazlamı cıvık olmus??Fazlamı göz yoruyor? arka plan uymuşmu? sunucu amblemi mavi ay olacak..

not: ayrıca yazdıklarım konusunda sallıyorsun yok bilmemne şeklindeki yazılara şimdiden cevabım.. FFA ya giren tarzımızı bilir.. raport edip geçecegim cevap yok kimseye..

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanka gözlerimin içine ettin afişle, Daha ne kadar boza bilirsin diyip içine edebilirsin :) them i değiştir font güzel mavi ayda güzel düşünmüşsün afiş genel olarak 4 üzerinden 2alır göz yorması ve yazı teması yüzünden kanka

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Kanka gözlerimin içine ettin afişle, Daha ne kadar boza bilirsin diyip içine edebilirsin :) them i değiştir font güzel mavi ayda güzel düşünmüşsün afiş genel olarak 4 üzerinden 2alır göz yorması ve yazı teması yüzünden kanka
Sunucu süper olsada ilk satırı okuyup bıraktım o nasıl yazı rengi.
(Hiçbir şey okumadı sadece 3. resmin ilk satırını okudu.)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arka plan biraz göz yoruyor ve yazılar geri planda kalıyor bana göre. Sanki yeşil bir arka plan olsa daha güzel olacak gibi ama bilemedim ki şimdi. :(

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Renk seçimleri kesinlikle yanlış, CraftLab vardı oradaki gibi bir şey düşünebilirsin.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok klişe duruyor bu senenin modası flat tasarım biraz daha ona yönelik çalış bence. Biraz da özensiz geldi bana ,sunucunun içeriği hoşta konuya gelip baksam sunucuya gelmem yani. :)

Trazin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"türkiyenin en iyi" lafını bırakın artık :'(
o olmasaydı 10 üzerinden 10 verirdim :'(

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
neon efektlerini kapatacağım... mavi üzerine beyaz gidecegim
arka planı değiştiriyorum-_-

Göz alıyor neonlu efektler

ben lazer tedavisi oldum göz bozuklugum icin.. tedaviden sonra gözlerin güneşe karşı ekstra hassas oluyor.. ki bu halimle ben bile rahat bakabiliyorum:D
neyse pek begenen olmamıs....

yalnız kac kisi en azından yarısına okudu merak ediorm:D baksana biz siteden kayıt launcher yapsak üşenecekler..:D
neyse bakalım biz uğraşalım aylarca sunucuyu geliştirelim.. FFA nın da kat kat iyisini koyalım ortaya ... başarısızlık icin b planımda hazır..
farklı bir tema atacagım.. onuda yorumlayın.. begenirsenz o temada yazılara devam edeceğim..[DOUBLEPOST=1437824280,1437819817][/DOUBLEPOST]

evet beyler..
@bydemir06 @TanerSins @EminGny @tekno 51 @BT_GoD @UcanKofte @abdullah2323

yorumlar yorumlar

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2

ben lazer tedavisi oldum göz bozuklugum icin.. tedaviden sonra gözlerin güneşe karşı ekstra hassas oluyor.. ki bu halimle ben bile rahat bakabiliyorum:D

yalnız kac kisi en azından yarısına okudu merak ediorm:D baksana biz siteden kayıt launcher yapsak üşenecekler..:D
neyse bakalım biz uğraşalım aylarca sunucuyu geliştirelim.. FFA nın da kat kat iyisini koyalım ortaya ... başarısızlık icin b planımda hazır..
farklı bir tema atacagım.. onuda yorumlayın.. begenirsenz o temada yazılara devam edeceğim..[DOUBLEPOST=1437824280,1437819817][/DOUBLEPOST]

evet beyler..

yorumlar yorumlar

Etiketim olmasada ben yorum ypcm, sol üstteki logo dışında olmuş bnc .s

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1

evet beyler..

yorumlar yorumlar
Bu seferki çok daha iyi olmuş. Ama o ay birazcık yapmacık durmuş sanki. Bide o gif çok alakasız olmuş.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
özel launcherin avantajları kadar dezavantajlarıda var biliyorsundur :)
reklam icin simdiden cash biriktiriyorum.. kanallarla konusacagım.. sunucu güzel olrsa insanlar 5 dakikasını ayırıp üyelik + launcheri kuracaktır diye düşünüyorum..
zaten türkiyede tutmazsa avrupada kesin tutar.. orda açarım artık yapacak bir şey yok..