Forum Ve Minecraft

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ne zamandır minecraft oynamıyorum fakat durumlar hala forumda like ve post kasmaya çalışan çocuklar, para kazanabileceğini sanan çocuklar (onlar için ctrl v de tuttuğum yazı

Biraz büyü, kaliteli bi mikrofon al, güzel bir bilgisayar edin, yeteri kadar İngilizce öğren o zaman aç. Fan sesi ve klavye sesli 25fpsde ki oyunu kimse izlemez.)

Yaş seviyesi diye bir şey yok bunu düzeltmenin bir yoluda yok şimdi gelirler akıl yaşta değil baştadır diye fakat öyle bir şey çok nadir. Sonra hortlama mevzuusu hala devam ediyor bu forumda oyuncu da yok vasıflı maalesef, kaç yıl sonra hala modlu oynayacak server ve oyuncu yok.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ve bu neden 759 mesajım varken 1119 beğenimin olduğunu açıklıyor. Ve senin 1.039 mesajın varken neden 141 beğenin olduğunuda açıklıyor. İnsanlar yararlı , gerekli mesajları beğenir.
Seninde spam hakaret konuyla alakasız mesaj uyarıları aldığını, bu forumda gerçekten öyle şeyleri beğenecek kişi sayısı az, bu arada benim konumun açılış nedeni beğeni sayımın az olması veya beğeni sayısı yazma konusu değil. Beğeni sayınla övünmende ilginç. Konularına bi bakıyorumda hiç öyle bir şey göremedim.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Seninde spam hakaret konuyla alakasız mesaj uyarıları aldığını, bu forumda gerçekten öyle şeyleri beğenecek kişi sayısı az, bu arada benim konumun açılış nedeni beğeni sayımın az olması veya beğeni sayısı yazma konusu değil. Beğeni sayınla övünmende ilginç. Konularına bi bakıyorumda hiç öyle bir şey göremedim.
Eh , benim belirtmek isteğim şeyi 9 uyarıma götürerek sanki bütün mesajlarım kavgadan , küfürden veya uygunsuz içerikten ibaretmiş gibi göstermeye çalışmanı anlıyorum. Ama bu tartışma ve hakaret uyarılarının karşılıklı tartışmalarda , her iki tarafa da verildiğini belirtmek isterim. Uygunsuz içerik uyarısı ise ben ve birkaç diğer üyenin profil fotoğrafının rapor edilmesinden kaynaklanan bir şey. Yani kimse bir profil fotoğrafının beğen tuşuna basamaz , konu ile alakasız mesaj uyarısı ise forum üyelerinin %90 lık bir kesiminin yaptığı gibi espri yapmam ve bunun rapor edilmesidir.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İnsanlar nasıl yaşamak veya davranmak istiyorsa öyle yapsın neden küçüklere bu kadar alerjiniz var ki