Sizce Kaldırımı ?

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşla ve değereli forum üyeleri ....
Yakın bir zamanda [Factions] serve açmayı düşünüyoum ,
mapını forumda bulunan deneylimli kişilere yaptıracagım ,
ardından pluginler konusunda 81 tane plugini 4 gb ram yetermi diye düşünmeye başladdım sizce yetermi en az bi 81 tane plugin olucak gibi sunucuda eger yanıtlarsanız mutlu olurum ...

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Kim bu "forumdaki deneyimli kişiler"
2- Belki 1 Plugin olur server lagdan geçilmez belki 300 plugin koyarsın kasma olmaz. Bu pluginlere bağlı.

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-) @bydemir06 ekibi yakında başlıyacaklardır :) deneyimliyi boşuna demedim bence çok başarılar bu konuda
2-) düşündürdü o zaman sıfırdan ayarlamak lagzım
not : yorumun için teşekkürler

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kaldırmayabilir. Birde pluginlerin nasıl olduğuna bağlı arkadaşın dediği gibi. Hafif pluginlerse kaldırır fakat her biri çok hard pluginlerde kaldırmaz.[DOUBLEPOST=1437852247,1437852069][/DOUBLEPOST]
Bir şeyi çok merak ediyorum. 81 tane ne koyacaksın oraya ?
Dostum sadece bir lobi eklenti paketi bile ortalama 20 plugin oluyor. Eğer Hub server açıyorsa 80 Plugin az bile. En az 110 120 plugin gerekli

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
kaldırmayabilir. Birde pluginlerin nasıl olduğuna bağlı arkadaşın dediği gibi. Hafif pluginlerse kaldırır fakat her biri çok hard pluginlerde kaldırmaz.[DOUBLEPOST=1437852247,1437852069][/DOUBLEPOST]
Dostum sadece bir lobi eklenti paketi bile ortalama 20 plugin oluyor. Eğer Hub server açıyorsa 80 Plugin az bile. En az 110 120 plugin gerekli
Faction açıyorum yazmış.

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet birçok eklenti var yani tam kaliteli bir sunucu açmak istiyorduk galiba 4 gb yetmez o zaman bizde 6 gb açsak rahat yeter gibime geldi yorumlaırnız için teşekkürler ...

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mapi istek üzerine bizler yapıcaz suan taslak çizildi bırakıldı yarın başkasının mapi bitter bitmez sizin mapinize başlıycaz.[DOUBLEPOST=1437857776,1437857733][/DOUBLEPOST]81 plugin hertürlü zararlı en aza indirgre 55 60 dahi fazla ama indirge :)

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
içindeki class ve yaptığı işlemlere göre değişir , çalıştırır ama sunucunun açılış süresini ve performansı etkileyebilir.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Bana göre eklenti sınırı 55'tir. Zaten 60'ın üzerinde eklenti var ise bir şekilde yine çakışmalar vs başlayabiliyor. 81 eklenti önermem, bir eklentinin işlevini başka bir eklenti yapıyor ise o eklentiyi silip diğer eklentiyi kullanın.

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu an bir düzenleme yaptımda 81 pluginden 60 a kadar indirdim baya gereksiz varmış :)

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok zaten 3 tane farklı klasörden yönetiyorum her birinde ayarlama yaptıgımda çoğaltıyorum o konuda sıkıntı yok :) tedbirimi aıyorum hala azaltıyorum pluginleri ama eklediklerimde olyuor ne olucak bellli deil :D ama ugraştırıcak gibi :D