ChromeOyunda
Play.LiteRise.net
- En iyi cevaplar
- 0
Bunu Bizimle Paylaştığın İçin Tskür Ederim Guzel Olmuş Eline Sağlık 
Hocam sizin epicboss ayarlarınızı atar mısınız ben kralgolem felan ayarlarken sorun çıkarıyor siz bana atar mısınız 4 tane boss lazımeyw ts_2001![]()
Hocam özelden yazıyorum kralgolem witherboss pigman kralzombi olursa sevinirim hocam özellikleri kafanıza göre ayarlayın hocam çok zor kesilmesin orta derece olsunKral çarim mutelendi ben Metin2TR soyle 4 bossu yapam ozellikleri. Cani dusecegi itemi ve giyecegi itemi
Yok Hocam Sağolun Deneyeceğim Şimdi[DOUBLEPOST=1439201526][/DOUBLEPOST]tmm pc deyim hazırlayıp vereyim hemen[DOUBLEPOST=1439198740,1439198471][/DOUBLEPOST]bu arada pigman zombiepigman demi[DOUBLEPOST=1439199188][/DOUBLEPOST]ben hazırladım boss isimleri ve özellikleri
* Kralgolem = p4 set düşer
* WitherBaba = wither katleden adında kes 5 kılıç düşer
* Kralzombi = p5 set düşer
* Pigman = elmas zümrüt altın demir 1 adetde ench elma düşer
başka istedigin bir şey varsa söyle[DOUBLEPOST=1439199291][/DOUBLEPOST]Buyur Buda Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Eklenmiyor hocam doğmuyor boss lar herşeyi doğru yaptım sw gel bak bitmm pc deyim hazırlayıp vereyim hemen[DOUBLEPOST=1439198740,1439198471][/DOUBLEPOST]bu arada pigman zombiepigman demi[DOUBLEPOST=1439199188][/DOUBLEPOST]ben hazırladım boss isimleri ve özellikleri
* Kralgolem = p4 set düşer
* WitherBaba = wither katleden adında kes 5 kılıç düşer
* Kralzombi = p5 set düşer
* Pigman = elmas zümrüt altın demir 1 adetde ench elma düşer
başka istedigin bir şey varsa söyle[DOUBLEPOST=1439199291][/DOUBLEPOST]Buyur Buda Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hocam servere gelir misiniz ayarlasak bunlarıimgur.com linkleri kaldırmış galiba veya hata var anlamadım sorunu[DOUBLEPOST=1439216407,1439213490][/DOUBLEPOST]Kardeşim Buyur MytichMobs istemiştin ayarlı sorunsuz çalışıyor denendi
4 adet boss türü mevcut
KralGolem
Zombie
Pigman
WitherBaba
Bunlardan Golemden p3 düşüyor zombiden p4 Witherden Cok Az Oranla Elmas Zümrüt Altın Demir Düşüyor Birde Son Olarak Pigmandan Kılıç Düşüyor İyi Günler
Link:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.