2. Dünya Olan Gezegen;Kepler-452b

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Zevkle izledim daha uzun bir video olsaydı daha iyiydi ama ellerine sağlık kardeşim

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
O gezegeni biliyorum hatta insanlardan kurtulmak için oraya gitmenin hayalini kuruyorum da, Kepler f186 değil miydi o?

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sırf bu gezegen değil Kepler-452B nin olduğu sistemde ki bir kaç gezegen daha dünyamıza bernziyor.
Solar sistemimize benzer olan sisteme Kepler-62 Sistem adı veriliyor.
Google aracılığıyla bakabilirsiniz ^^

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zevkle izledim daha uzun bir video olsaydı daha iyiydi ama ellerine sağlık kardeşim
Teşekkürler dostum ama bu gezegen daha 3 gün önce nasa tarafından açıklandığı için fazla bilgi yok o yüzden biraz kısa. :)
O gezegeni biliyorum hatta insanlardan kurtulmak için oraya gitmenin hayalini kuruyorum da, Kepler f186 değil miydi o?
Dostum bu 3 gün önce nasa tarafından açıklanan gezegen yani yeni bulunmuş. :)
Sırf bu gezegen değil Kepler-452B nin olduğu sistemde ki bir kaç gezegen daha dünyamıza bernziyor.
Solar sistemimize benzer olan sisteme Kepler-62 Sistem adı veriliyor.
Google aracılığıyla bakabilirsiniz ^^
Haklısın dostum. :)

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler dostum ama bu gezegen daha 3 gün önce nasa tarafından açıklandığı için fazla bilgi yok o yüzden biraz kısa. :)

Dostum bu 3 gün önce nasa tarafından açıklanan gezegen yani yeni bulunmuş. :)

Haklısın dostum. :)
O zaman Kepler f186 daha önceden bulunmuştu. O zaman senin bu dediğin 3.Dünya oluyor.

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman Kepler f186 daha önceden bulunmuştu. O zaman senin bu dediğin 3.Dünya oluyor.
Hayır dostum bu gezegeni 2. dünya olarak adlandırılan nasa olduğu için öyle başlık yazdım ve kepler-452b diğer gezegenlere göre bizimkine en benzeyen gezegen olduğu için 2. dünya deniliyor.[DOUBLEPOST=1437916354,1437916324][/DOUBLEPOST]
Youtube un teması bi tek bendemi değişti?
Bende de değişti.

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
dünyada yaşam olma olasılığından bile yüksek saçma olmuş biraz ama eline sağlık yinede onun yerine dünyadan daha fazla yaşama elverişli denilebilirdi