Hard Factions

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Forumun değerli üyeleri
Yakın bir zamanda [Lapissiz] zor factions server kurmayı düşünüyorum
maplar yapımı sürüyor , pluginlerde yavaş yavaş toplanıyor .
Bu süre içinde önerilerinizi istiyorum meslea neyler ekliyelim forumda bununla ilgili çok konu var ama
tam etkili cevaplar bulamadım mesela ( kendine özgü şeyler bulmalısın demişler) eger buraya konuyu açtıysa zaten bulamamıştırki size soruyor :)

Sunucuya eklediklerimiz : Rütbe sistemi , vip kiti p1 , p2 , p3 , p4 fiyatları ise 10 tl den başlayıp 50 tl ye kadar gitmektedir
yani çokda alınılcagını sanmıyorum koyalım dedik ama oyuncularıda düşündük altın elma en fazla 15 tane verilmektedir ,

Zırh ağırlığı ; bunun sayesinde pvp lerde elmaslılar daha yavaş koşacaklar yada ormanda daha rahat kaçabileceksiniz ,
1.8x version olarak gelicek ,
%100 hile engeli getirmeye çalışıcagız yani bir Launcher tarzı yada Client eklenicek
Lapis sadece vip hammadde olucak .
Vip hammaddede ( %50 lapis , %20 demir , %10 altın , %8 elmas , %12 zümrüt ) bulunucaktır ,

Para kazanmak için maden kazmak yerine daha çok tarım la uğraşılıcaktır yani bir /warp tarım
alanı yapılıcaktır yada /warp arsalarda kendiniz kurucaksınız alanını.
hammadde alanında para kazanmanın yolu daha çok odun ve taş kazarak sağlanıcaktır ama normalde tarım daha iyi para getiricektir.

/warp avci danda xp kasmanın yolunu bulucaklardır
/warp boss yerinden oyuncularda geri kalmasın diye p2 set düşücektir , boss 3 tane çeşidi olucaktır en fazlasından p2 düşücektir .

Şimdilik bunlar eklenmiştir Önerilere açığız sizinde tavsiyelerinize uyarak yenilikler eklemeye özen göstereceğiz .
Ve Bu arada böyle bir sunucu türkiyede sizce tutarmı bunuda belirtirseniz sevnirim
Okuyupda yorum yapanlara şimdiden Teşekkürler ...

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizin anlattığınız zor faction değildir. Aksine faction'dur. Bizim kolaycı milletimiz lapisi faction'a girdirdiğinden beri asıl faction ortamı kolay faction'a kaymıştır. Sizin anlattığınız eski tip (en iyi) factionlar artık yok. Sağolsun lapislicer server zevkimizi bitirdi :/

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi...
İlk olarak lapis lazuli bulunmayan faction zor faction değildir.Tam tersi lapis bulunan faction sunuculara OP Faction adı konulmalıdır.
İkincil olarak ben kendim vip almak istesem ve en son vipin 50 lira olduğunu görsem giderim başka oyun alırım o yüzden fiyatları biraz düşürebilirsiniz.
Onun dışında Türkiye'de faction sunucular az tutar.Sebebi ise minecraft'ın 5 senelik hayatında en fazla ve en kötü Faction sunucuları açanlar biziz.
Bunun yerine Prison veya OP Prison(Bu OP Faction gibi değildir sadece başlangıç eşyaları P4 sonuncuların eşyaları P128 Gibidir.)veya Custom RPG tarzı bir şey göz önünde bulundurulmalı.

Ve katı kurallı olmaya dikkat edeceksiniz.Bakın Valve'ye hile kullananlara hiç acıyorlar mı? Bütün oyununu banlıyorlar.Türkler gibi 10 dakika,20 dakika,1 saat,1 ay gibi yapmıyorlar.

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi...
İlk olarak lapis lazuli bulunmayan faction zor faction değildir.Tam tersi lapis bulunan faction sunuculara OP Faction adı konulmalıdır.
İkincil olarak ben kendim vip almak istesem ve en son vipin 50 lira olduğunu görsem giderim başka oyun alırım o yüzden fiyatları biraz düşürebilirsiniz.
Onun dışında Türkiye'de faction sunucular az tutar.Sebebi ise minecraft'ın 5 senelik hayatında en fazla ve en kötü Faction sunucuları açanlar biziz.
Bunun yerine Prison veya OP Prison(Bu OP Faction gibi değildir sadece başlangıç eşyaları P4 sonuncuların eşyaları P128 Gibidir.)veya Custom RPG tarzı bir şey göz önünde bulundurulmalı.

Ve katı kurallı olmaya dikkat edeceksiniz.Bakın Valve'ye hile kullananlara hiç acıyorlar mı? Bütün oyununu banlıyorlar.Türkler gibi 10 dakika,20 dakika,1 saat,1 ay gibi yapmıyorlar.

Aynı anda yazmışız :D Aynı senin gibi düşünüyorum.

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kurallarımız yeterince katı olucaktır merak etmeyiniz ilk Başta factions sunucumuz açılcıaktır ardından ise prison server zaten acılıcaktı aklımızdan geçeni yazmışsınız :) hatta ilk olarak prison sever kurulucuaktı ama map yapımında daha pahalı olduğunu gördük o yüzden factions sunucu açıyoruz ilk başta, sonrasından prison serverde eklenicek . Vip konusunda zaten alınsın diye koymadık :) alırlarsa alsınlar tarzında yani hatta hiç koymuyacaktık ama belki almak isteyen olur diye koyduk koyduk ama özelliklerinide abartmadık yani bence fiyatlarıda iyi[DOUBLEPOST=1437917490,1437917386][/DOUBLEPOST]Ve eklenicek olan Client sayesindede hileleri en aza indiricegiz hatta hiç olmayacak diyebiliriz ...

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kurallarımız yeterince katı olucaktır merak etmeyiniz ilk Başta factions sunucumuz açılcıaktır ardından ise prison server zaten acılıcaktı aklımızdan geçeni yazmışsınız :) hatta ilk olarak prison sever kurulucuaktı ama map yapımında daha pahalı olduğunu gördük o yüzden factions sunucu açıyoruz ilk başta, sonrasından prison serverde eklenicek . Vip konusunda zaten alınsın diye koymadık :) alırlarsa alsınlar tarzında yani hatta hiç koymuyacaktık ama belki almak isteyen olur diye koyduk koyduk ama özelliklerinide abartmadık yani bence fiyatlarıda iyi
P4 setin 50 lira olması nasıl güzel bir şey :D
Sunucunuz çok kaliteli olur anlarım da Yani yeni açıyorsunuz biraz alttan başlatın 45-40 lira gibi D:

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk baştan gevşek tutarsak sonrasını getiremeyiz sonrada gelicek oyuncularda sıkıntı olabilir , para konusunda rahat oldugumuz için bu şekilde yapıyoruz . Yoksa diger sunucular gibi 5 tl ye vip satıp p2 verip 20 tl ye p4 verebilirdik bizde .

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk baştan gevşek tutarsak sonrasını getiremeyiz sonrada gelicek oyuncularda sıkıntı olabilir , para konusunda rahat oldugumuz için bu şekilde yapıyoruz . Yoksa diger sunucular gibi 5 tl ye vip satıp p2 verip 20 tl ye p4 verebilirdik bizde .
siz bilirsiniz.
Gerçi ben faction sevmem.Sadece günlük en son çıkan konulara bakıyorum :)
Ama güzel yorumlarım.Yani yorumumu almanız güzel bir şey :)