PSP oyunları bilgisayarda nasıl oynanır?

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle size tavsiyem bir tane oyun konsolunuz olsun! Eğer yoksa problem değil çünkü klavyenizi de kullanabilirsiniz! Çok konuşmadan video:

Eğer bir sorunuz varsa söyleyin yardım edeyim. Yakın bir zamanda multiplayer nasıl oynanır onu da göstereceğim. Ve inanın daha kolay!
Emulatör:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Naruto oyunu:

Naruto Oyunu İnceleme (DIKKAT ANIMESI HAKKINDA SPOILER IÇERIR!):

Son düzenleme:

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PPSSPP indirme linki:

Lütfen bunu konunuza ekleyin.
Ve Patapon gibi oynayacak arkadaşlar için birkaç ayar söyleyeyim.
1-)Oyunu oyundayken esc ye basıp manuel kaydetmeniz gerekiyor.Çünkü belirli bir SSD kartınız yok.
2-)Oyunda ses gecikmesi olabiliiyor ritim tutturamayabiliyorsunuz o yüzden Ses(sound) bölümüne gelip Audio Latency'yi Low yapın.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PPSSPP indirme linki:

Lütfen bunu konunuza ekleyin.
Ve Patapon gibi oynayacak arkadaşlar için birkaç ayar söyleyeyim.
1-)Oyunu oyundayken esc ye basıp manuel kaydetmeniz gerekiyor.Çünkü belirli bir SSD kartınız yok.
2-)Oyunda ses gecikmesi olabiliiyor ritim tutturamayabiliyorsunuz o yüzden Ses(sound) bölümüne gelip Audio Latency'yi Low yapın.
İndirme linklerini koydum naruto shippuuden incelemesini de koysam mı?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Her Şeyin Emulatorü Çıktı PS3 Tür Androidtir PSP Dir PS4 De Çıkar XBOX Falan Nereye Kadar Gider Bilmiyorumda Yakında Böyle Giderse Konsol Yerine Yapımcı Firmalar Konsol Üretimi Bırakıp PC Ye Ek Olarak Örn 500$ İle Bir Yazılım Satıp Buna Üyelik İle Korsanı Engelleyip Tüm Oyunları PSC Halinde Satarlar Tam Efsane Olur :p @rayandu06

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her Şeyin Emulatorü Çıktı PS3 Tür Androidtir PSP Dir PS4 De Çıkar XBOX Falan Nereye Kadar Gider Bilmiyorumda Yakında Böyle Giderse Konsol Yerine Yapımcı Firmalar Konsol Üretimi Bırakıp PC Ye Ek Olarak Örn 500$ İle Bir Yazılım Satıp Buna Üyelik İle Korsanı Engelleyip Tüm Oyunları PSC Halinde Satarlar Tam Efsane Olur :p @rayandu06
Evet doğrusu forumda bu konunun açılmadığını görmek beni hayrete düşürdü her şey açılmış bi bu açılmamış -.-