nostaljik bir ''SOHBET'' konusu

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
geçen asırdan beridir baktım kimse sohbet konusu açmıyor bir toplaşalım konuşalım dedim. Konumuz ; BULMUŞ OLDUĞUNUZ EN BÜYÜK PARA ve HİKAYESİ
Sahildeydik. küçüktüm ve tuvaletimi yapmam gerekiyordu. (samandağ sahili de öyle modern filan değil harabeler filan vardı).bir kulübe gibi bir yer vardı. neyse işimi yaptım babam dışarda bekliyordu ben yere baktım 1 lira ışıldıyor gözüme *-* Onu aldım. sahildeyiz ya heryer kum onu alırken kumu eşeledeim 1 lira daha o_o
Eşelemeye devam ettikçe para bulmaya başladım. yer kabuğuna kadar kumu eşeliyerek 9 tl kazandım.

Bonus/ek olarak
cüzdan bulmuştum sahibini bulup verdim içindeki 200 liradan 20 tl çıkarıp verdi pinti herif :(

CaptainBRO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Küçükken arkadaşlarla okulunu bahşesinde 5TL bulduk, hemen kantine gittik :D

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bir kızın küpesinin pantolonuna yapışmış olması için başının tam olarak...
Napıyosunuz olum siz okul lavabolarında? Neyse ücreti misliyle çıkartmışsın :)
Sanırım düşüp takılmış ama bende inanmamıştım.Arkadaşlarıma anlatınca çaldın mı dediler?
(Keşke dediğin gibi olsa...)

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Atari salonlarında oturarak oynanılan oyunlar olur ya hani. Bir oyun makinesinin koltuğunda jeton bulmuştum :E

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi en fazla bulduğum para ile En fazla Takaslayarak elde ettiğim parayı göstereyim:
1-)En fazla bulduğum hatırladığım 10 kuruştu herhalde o da yerde eski püskü bir şey idi.Haram olmasın diye arkadaşa verdim.
2-)En fazla takaslayarak elde ettiğim para da bu:

Not:Sövmeyiniz 3 Aylık emeğim var bunda.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Babam site yöneticisi olduğu için gördüğüm en büyük para odur. En son 30.000 tl toplanmıştı.
Gerçekten hepsi 200 lük banknot olmadığı için bir çantayı doldurdu.
Kendi bulduğum mebla ise 300 tl dir. Bankamatikten emekli maaşı çeken bir dedemiz düşürdü ben olayı izlerken arkadaki cebine atti. Adamdan rica ettim verdi. Dedenin yüz tarfini aldım. Koşarak yetiştim arabaya binerken. 50 tlsini verdi sağolsun

Son düzenleme:

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aklıma birtöna daha geldi. babamın ceketini giyip okula gitmiştim içinde 3 bin tl varmış *-* onunla bütün gün gezdim ay ne zenginim :(