UltimateSlots *-Mineplex tarzı slotlar!-*

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mineplexi seviyor musunuz?
Büyük ihtimalle maksimum oyuncu sayılarını da biliyorsunuzdur maksimum oyuncu sayıları her zaman online oyuncu sayısından "1" fazla olmakta, ben de bu tarz bir plugin geliştirdim.
Yani oyuncu sayınız 7 iken maksimum oyuncu sayınız 8 olacak (listede 7/8 olarak gözükür)
Yani oyuncu sayınız 145 iken maksimum oyuncu sayınız 146 olacak (listede 145/146 olarak gözükür)
Belki botlardan korur emin değilim hiç bot atmadım sadece bot yedim.
Peki bu plugin neye yarar? FakePlayers ile oyuncu sayınızı 30000 yaparak inandırıcılıktan çok ayrı bir ortamda yaşamayı bırakıp maksimum oyuncu sayınızı daha kolayca ve inanılabilir bir şekilde değiştirmenizi sağlar. Oyuncular girdiğinde slot sayısı otomatik artar çıktıklarında otomatik düşer herhangi bir şey yapmanıza gerek yoktur.
32 Kişilik sunucum var dolunca noluyor?
Sunucunuz dolduğunda slot sayınız bir fazla gözükmesine rağmen giriş yapılamayacaktır.
SPIGOT VE BUKKIT LINKLERI

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bukkit üzerinde konu açıldığı sırada dosya yoktur sebebi bukkit moderatörlerinin onayının beklenmesidir.
SpigotMC de en az bukkit kadar güvenlidir sorun yaşamazsınız.
VIRUSTOTAL
Bir jar dosyasında server based bir jar dosyasında neden ihtiyaç duyduğunuzu anlamasam da :

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence bu türkiyedeki 'fekşın' sunucuları için hiç iyi bir şey değil adamlar slot az diye oynamazlar :D
Biliyorum o yüzden zaten "FakePlayer" den daha iyi bir gizleme yolu yazmıştım :D
Ama haklıısınız bizim Huzunili fekşın proları ne anlar slottan.
Onlar gidip 3162 kişilik "Nitrado" sunucusunda oynasınlar :D[DOUBLEPOST=1439232588,1437948130][/DOUBLEPOST]Plugin BungeeCord desteklememektedir.
Denendi onaylandı.
Bungee için özel bir sürüm var.

ByDrooqqeR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
MotdManager pluginindeki FakePlayer bölümünden sunucuyu zaten istediğimiz gibi gösterebiliyoruz. Essentials ve GroupManager'in eşsiz uyumu ile de sunucuyu sınırsız kişilik yaptığımız zaman, sunucunun sadece ram ihtiyacı kalıyor. Yani plugininiz biraz boş ama emeğinizi başka şeylere adarsanız çok iyi işler başarabileceğinizi düşünüyorum.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
MotdManager pluginindeki FakePlayer bölümünden sunucuyu zaten istediğimiz gibi gösterebiliyoruz. Essentials ve GroupManager'in eşsiz uyumu ile de sunucuyu sınırsız kişilik yaptığımız zaman, sunucunun sadece ram ihtiyacı kalıyor. Yani plugininiz biraz boş ama emeğinizi başka şeylere adarsanız çok iyi işler başarabileceğinizi düşünüyorum.
Pluginin mantığını anlayamamışsınız, motdmanagerın böyle bir özelliği yoktur. Bu plugin motd ping bölümündeki max player sayısını online oyuncu sayısının üstene "+1" olarak ayarlıyor. ör: us.mineplex.com / Sunucuyu yenileyerek sağ taraftaki online bölümüne bakın.

ByDrooqqeR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Pluginin mantığını anlayamamışsınız, motdmanagerın böyle bir özelliği yoktur. Bu plugin motd ping bölümündeki max player sayısını online oyuncu sayısının üstene "+1" olarak ayarlıyor. ör: us.mineplex.com / Sunucuyu yenileyerek sağ taraftaki online bölümüne bakın.
Bahsettiğim şeyin asıl mantığı Motdmanager değil zaten. Essentials ve Groupmanager asıl mantığı üstleniyor. Motdmanager sadece yardımcı madde.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Bunu yaptıktan sonra başınız belaya girer.Nitrado ve Axitr'nin daha önce fakeslot ve fakemaxplayer kullanımından dolayı yasal işlem başlattılarına şahit olmuşluğum var.

ByDrooqqeR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bunu yaptıktan sonra başınız belaya girer.Nitrado ve Axitr'nin daha önce fakeslot ve fakemaxplayer kullanımından dolayı yasal işlem başlattılarına şahit olmuşluğum var.
Bu konuda nasıl şikayetçi olabilirler ki ? Vanilla sunucu alıyoruz sanki. Bukkit'te plugin kuruyoruz. Bence karışamamaları gerek. Ben daha önce yaptım birkaç hostingde. Nitrado ve AxiTR bu konuda ne diyor bilmiyorum. Ama işe yarıyor.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Bu konuda nasıl şikayetçi olabilirler ki ? Vanilla sunucu alıyoruz sanki. Bukkit'te plugin kuruyoruz. Bence karışamamaları gerek. Ben daha önce yaptım birkaç hostingde. Nitrado ve AxiTR bu konuda ne diyor bilmiyorum. Ama işe yarıyor.
İşe yaradığı konusunda hemfikiriz.Ancak adamlar Slot dayanmıyorlar ve bu yüzden yasal süreç başlıyor.Baya bi tazminat ödüyordu sabuka falan başa bela sonra...

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sevmiyorum, çünkü Türk'ler basmış tabi Türk'ler bastığına göre Hile'lerde basmış oluyor herkes hile felan filan MinePlex'de öyle MCSG'de ikisinde de hileden geçilmiyor hile olanlarında hepsi Türk :hmm: