Yıllardır bilmiyor muşuz...

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçen rastgele gördüğüm resim sonrası araştırma yaptım.
Bombom isimli web oyununun %80 kadarı türkler tarafından geliştirilmiş.
Şuanda o kadar yüksek olmasada Bombom isimli oyunda Azeri geliştiriciler çok yüksek sayıda.
Hatta öyle ki Azeriler kendi pvplerini bile açmışlar. Fakat bir süre sonra sorunlar yaşamışlar ve kapatmak zorunda kalmışlar.

Buna şöyle bi kanıt olarak gösterebilirim ;

Belirttiğim alan size bir şeyi hatırlattı mı ??

Evet.

Azeriler tarafından bırakılan bir sübliminal.

Fakat sonradan farkedilen bir olay oldu ve...

Evet. Gördüğünüz gibi alttaki 3 renk Ermenistan bayrağını oluşturuyor.

Düşünceleriniz neler ? Doğrumu düşünüyorum sizce ?
Ermeniler ve Türkler arasında ki rahatsızlığın doğurduğu bir sübliminal olabilir mi ?
Düşüncelerinizi görmek istiyorum.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Vay be 5 6 yıl önce deli gibi oynardım ve neden bıraktığımı bilmiyorum web oyunu olmasina rağmen müzikleri pvp siyle herşeyiyle yetenek isteyen bir oyundu hatta şu an başlamayı bile düşünüyorum :D

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilinçli konulmuş bir şey ama arkasında subliminal aramak mantıksız. Bütün oyunlarda can kırmızı, mana ve türevleri mavi ve enerji yeşil olur.

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Vay be 5 6 yıl önce deli gibi oynardım ve neden bıraktığımı bilmiyorum web oyunu olmasina rağmen müzikleri pvp siyle herşeyiyle yetenek isteyen bir oyundu hatta şu an başlamayı bile düşünüyorum :D
2009 veya 2010 da başladığımı ve 1 yıl falan oynayıp bıraktığımı hatırlıyorum. Bende ne amaçla bıraktığımı hatırlamıyorum :D. Ama tekrar başlasam bile geri bırakıyorum. Nedeni minecraft yüzünden. Hangi oyuna başlasam hep minecraft oynayasım geliyor ve bırakıyorum :( (Kamu spotu gibi oldu :D)

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
13. seviye "golcü" adlı bi karakterim vardı önüme geleni yerin dibine sokardım bazen trollük yapıp hiçbir skill kullanmazdım herkesi çukura gömerdim öf ne güzel zamanlardı ego kasmak için tekrar oynayabilirim o oyunu ama büyük ihtimalle o oyunun da içine edildi... :'(