Demirhann
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Kısaca : Arkadaşlar Paketi Yayınlama Amacım Bazı İnsanların Bu Paketten Yararlanmasını Sağlamak , Elimden Geldiğince Türkçeleştirdiğim Paketi Linkler İle Yayınlıcam. Pakette Kendimin Hazırladığı Bir Plugin Bulunmamakta Ancak Yaklaşık 2 Ay İçinde Java Ve Skript Yazmayı Denicem . Eklediğim Ve Çıkadığım Dosyaları Teker Teker Sizlere Belirteceğim. Zamanım Kısıtlı Olduğu İçin Aceleyle Paylaşıyorum Paketi . Anlayışınız İçin Teşekkür Ederim
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pakette Yaklaşık Olarak 44 Adet Jar , 41 Adet Klasör Bulunmakta .
Dosyanın İçindeki Eklentileri Elimden Geldiğince Türkçeleştirmeye Çalıştım , Kesinlikle Alıntı Yoktur .
Paketin İçindeki Pluginler Test Serverde Tek Tek Denenmiştir .
Paketle Yaklaşık 3 Haftadır Uğraşıyorum
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Paketi Yayınlama Amacım : Arkadaşlar Bu Paketi Paylaşma Amacım Kesinlikle Kendimle Alakalıdır. Kendimi Sizlere Kanıtlamak İçin Bu Paketi Paylaşıyorum , Beğenen veya Beğenmeyen Arkadaşlara Teşekkürlerimi Sunuyorum. Dediğim Gibi Paketi Paylaşma Amacım Sizlere Kendimi İspatlamamdır. Nasıl Biri Olduğumu Bu Konuda Elimden Geleni Yaptığımı Göstermemdir.
Eklediğim Dosyalar :
[+] Açık Artırma Sistemi Eklendi [+]
[+] Rütbe Sistemi Eklendi [+]
Çıkardığım Dosyalar :
[-] PlotSquared [-]
[-] MyThicMobs [-]
https://forum.gamer.com.tr/konu/dev...v0-1-guencel-paket.273956/page-2#post-1573767 -- v0.1 Sürüm
Arkadaşlar Paketi Tamamen Yenilikli Bir Şekilde Paylaşacaktım Yani Normal Bir Faction Paketinde Olmayan Şeyleri Hazırlayacaktım Ancak 1 Aylığına Manisaya Çalışmaya Gidiyorum Zamanım Kısıtlı Olduğu İçin Bunları Yapamadım 1 Ay Sonra Detaylı Bir Şekilde , Yenileyilici Bir Plugin Paketiyle Karşınıza Geleceğim İnşallah . Eğer Normal Bir Paket Gibi Görünüyorsa Kusuruma Bakmayın . Değişik Plugin Olarak Ücretsiz Hareketli Giriş Yazısıdır.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Sizden İstediğim >> Paket Hakkındaki Yorumlarınızı Belirtmeniz , Anketi Cevaplamanız
Anlayışınız İçin Teşekkürler