Mr.Papyon - Minecraft 1.7.10 Fun Mod Paketi. - v1

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel ve sade. Çoğu mod paketinden daha iyi. Eğer istersen şu modu da pakete ekleyebilirsin;

Oyuna 3-D FNaF karakterleri ekliyor. Aynı zamanda yanına yaklaştığın zaman (Yaratıcılık Modu Hariç) seni kaldırıp ekranı bozarak canını azaltıyor. Bence eğlenceli bir mod :D
İndirme adresi var videoda.
Eğer eğlenceli modlar önermemi istersen bende çok var :D

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel ve sade. Çoğu mod paketinden daha iyi. Eğer istersen şu modu da pakete ekleyebilirsin;

Oyuna 3-D FNaF karakterleri ekliyor. Aynı zamanda yanına yaklaştığın zaman (Yaratıcılık Modu Hariç) seni kaldırıp ekranı bozarak canını azaltıyor. Bence eğlenceli bir mod :D
İndirme adresi var videoda.
Eğer eğlenceli modlar önermemi istersen bende çok var :D
Bak bu güzelmiş birdahaki mod paketini beraber çıkaralımmı ?

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Modların amaci basit ve normal mc dışında bir amaç eklemiyor sonuçta Bir İc2 yok modpackta veya bir Project Earth veya thermal exp. ben teknik modları aynı zamanda bu tarz modlarıda biliyorum fakat fazla basit geliştirebilirsen birkaç teknik mod ve birkaç mod ile çok daha hoş olabilir devam..

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modların amaci basit ve normal mc dışında bir amaç eklemiyor sonuçta Bir İc2 yok modpackta veya bir Project Earth veya thermal exp. ben teknik modları aynı zamanda bu tarz modlarıda biliyorum fakat fazla basit geliştirebilirsen birkaç teknik mod ve birkaç mod ile çok daha hoş olabilir devam..
Teşekkür ederim.

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş. Daha fazla mod ekleyebilirsin ama işin boyutunu da aşma. Yani ikisinin ortasında temiz bir paket olsun. Yoksa itici olur...

Son düzenleme:

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tam bir RPG havası olmuş çok güzelde keşke etrafa dungeon'lar kaleler vb. şeyler ekleyen bir mod daha koysaydın içerisine. Battle Towers var tamam ona lafım sonsuz tabii ki ancak hep aynı kuleler. Mesela Better Dungeons tarzı modlar ekleyebilirdin. Haricinde gerçekten çok hoş
survival oynanabilecek bir mod paketi olmuş. Özellikle hardcore'da :sinsi: