FrozenBrainTR
☆☆☆ Azrail ☆☆☆
- En iyi cevaplar
- 0
Üstündekine değil de, kendi kafana göre birisine uyarı verdiğin için 999 septilyon uyarı puanı
Moderatöre uyarı vermeye çalıştığın için kalıcı olarak yasaklandın. Uyarı puanın: Sonsuz.Spam nedeni yüzünden uyarı aldınız.
Kendini yetkili gibi tanıtmakdan dolayı BANlandınızSpam nedeni yüzünden uyarı aldınız.
Uyarı vermek yerine ban verdiğiniz için 5 uyarı puanı aldınız..Kendini yetkili gibi tanıtmakdan dolayı BANlandınız![]()
Uyarı vermek yerine ban verdiğiniz için 5 uyarı puanı aldınız..
Ciddi olduğumu anlamadığınız için 1K uyarı puanı aldınız..Ciddimisin
![]()
Uyarı puanı bu, şakaya gelmezCiddimisin
![]()
Siz de rastgele uyarı puanı vermeye devam etmeniz halinde 1 uyarı puanı alacaksınızCiddi olduğumu anlamadığınız için 1K uyarı puanı aldınız..
Burda yetkili kişi benim. Bu olaydan ötürü 2 günlük mute cezası aldınız..Uyarı puanı bu, şakaya gelmez
Siz de rastgele uyarı puanı vermeye devam etmeniz halinde 1 uyarı puanı alacaksınız![]()
Bana mute demeBurda yetkili kişi benim. Bu olaydan ötürü 2 günlük mute cezası aldınız..
Uyarı puanı vereceksin akıllı -.-* Bu yüzden 1 uyarı puanı veriyorum.Burda yetkili kişi benim. Bu olaydan ötürü 2 günlük mute cezası aldınız..
Benim olayıma karıştığınız için 1 trilyon milyon milkar kantrepotlsdifgl uyarı puanı cezası aldınız.ona akıllı dediğin için 1 septilyon uyarı puanı
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi