Thermal Expansion Help

SilverAssassin

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar minecraft 1.6.4 server kurdum forge yükledim diğer modlar çalışıyor ama thermal expansionu atınca crash veriyor lütfen yardım edin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Thermal expansion için ayrı bi dosya daha lazım ismini tam hatırlayamıyorum CofhCore gibi birşeydi

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Thermal expansion için ayrı bi dosya daha lazım ismini tam hatırlayamıyorum CofhCore gibi birşeydi
Alakasız.Çakışan modlar yüklemiştir büyük ihtimal.Çünkü o eklentiyi ChickenCore İstiyor Forge de Chicken core istiyor.yani forge yüklerken otomatik yükleniyor üçüde.(En Azından bende öyle.)

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Alakasız.Çakışan modlar yüklemiştir büyük ihtimal.Çünkü o eklentiyi ChickenCore İstiyor Forge de Chicken core istiyor.yani forge yüklerken otomatik yükleniyor üçüde.(En Azından bende öyle.)
Alakasız:). Chickencore kendisi bir Core modudur ve cofh Core istemez. Forge da Chickencore istemez tam tersi Chickencore Forge ister.
Skydaz tarzı installer olan bir siteden indirmediğin sürece de ne CofhCore nede Chickencore otomatik yüklenir
Arkadaşın dediği doğru thermal expansion CofhCore a ihtiyaç duyar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alakasız:). Chickencore kendisi bir Core modudur ve cofh Core istemez. Forge da Chickencore istemez tam tersi Chickencore Forge ister.
Skydaz tarzı installer olan bir siteden indirmediğin sürece de ne CofhCore nede Chickencore otomatik yüklenir

Yeeey doğruluğumu ispatladı! Teşekkürler!

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kardeşim madem bilmiyorsun bari kapak yapmaya çalışma.

Skydazdan indirmeyip NEI yüklersen Chickencore isterki NEI modlu survivallerin vazgeçilmezi vede şu hud modlarıda chickencore ister.yani çoğunluğu.NEI ye chicken coresiz gir istemiyormu istiyormu gör

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
emin misin Hud modların popüler olanları bspkrs Core ister. Chicken core i nei wr_cbe, translacotar, ender storage ve bu yapımcının(ChickenBones) yaptığı diğer modlar ister. NEİ İSE waila ve wawla tarzı info modları tarafından istenir.
Skydazdan indirmeyip nei yüklerseniz evet Chickencore ister ama ben o mesajımda istemeyeceğini söylemedim otomatik olarak yüklenmeyeceğini söyledim ki öyle de olur
Sonuç olarak kapak yapmak için bir mesaj yazacaksan önce biraz araştırma yap
Edit:
Bu sanırım bahsettiğiniz Hud modları

Bu da nei ve diğerleri

İyi Günler Dilerim

Son düzenleme: