Ön Gösterim Minecraft 1.9 Güncellemesi Ön Gösterim

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
diğer eline block alsan ve yere koymak istesen nasıl yere koyucak, yada diğer elinde yine block olsa vurman gerekse sağ tıklamak diğer elimizdekini nasıl aktif eder, biraz karışık olsada ben sadece çift eli sevmedim.
Çift el basit anlatayım istersen. Çift eller bi main hand birde off hand olarak ikiye ayrılcak. Main hand bizim ilk el yani sağ eldir.Main hand ile sadece sol tıkla yaptığımız işlemler( Birine saldırmak, Blok kırmak falan) off hand ile sağ tık ile yaptığımız işlemler (Yay çekmek blok koymak) ama istersen off handda ok falan tutabilirsin ki bu farklı oklar için gerekli. Hatırladığım kadarıyla main handı sağ el mi sol el mi olsun diye skin customization ayarlarından değiştirebiliyorduk.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Bence daha iyi olmuş, yaratıcılık konusunda microsoft elverişli davranmış bence :)

ta1ha

Sosyal Medya Yöneticisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
1
diğer eline block alsan ve yere koymak istesen nasıl yere koyucak, yada diğer elinde yine block olsa vurman gerekse sağ tıklamak diğer elimizdekini nasıl aktif eder, biraz karışık olsada ben sadece çift eli sevmedim.
İki elinede blok alsan sağ tık yaptığında ana elindeki bloğu yere koyacaktır. Yani herzaman öncellik ana elde. Lakin ana elindeki eşyanın sağ tık özelliği yoksa o zaman yan elindekini kullanır.

Örnek vermek gerekirse, madendesin yan elinde meşale, ana elinde kazma ile maden kazıyosun. Hop, Lav gördün! Ana eline su alıp sağ tıklarsan yere suyu döker. Yan elinin o sırada işlevsiz kalır.[DOUBLEPOST=1438016957,1438016769][/DOUBLEPOST]
Çift el basit anlatayım istersen. Çift eller bi main hand birde off hand olarak ikiye ayrılcak. Main hand bizim ilk el yani sağ eldir.Main hand ile sadece sol tıkla yaptığımız işlemler( Birine saldırmak, Blok kırmak falan) off hand ile sağ tık ile yaptığımız işlemler (Yay çekmek blok koymak) ama istersen off handda ok falan tutabilirsin ki bu farklı oklar için gerekli. Hatırladığım kadarıyla main handı sağ el mi sol el mi olsun diye skin customization ayarlarından değiştirebiliyorduk.
Yay için dual-wielding farklı. Yay iki elle kulanılan bir şey olduğu için yan el yerine kullanacağın oku koyman gerekiyor.

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İki elinede blok alsan sağ tık yaptığında ana elindeki bloğu yere koyacaktır. Yani herzaman öncellik ana elde. Lakin ana elindeki eşyanın sağ tık özelliği yoksa o zaman yan elindekini kullanır.

Örnek vermek gerekirse, madendesin yan elinde meşale, ana elinde kazma ile maden kazıyosun. Hop, Lav gördün! Ana eline su alıp sağ tıklarsan yere suyu döker. Yan elinin o sırada işlevsiz kalır.[DOUBLEPOST=1438016957,1438016769][/DOUBLEPOST]
Yay için dual-wielding farklı. Yay iki elle kulanılan bir şey olduğu için yan el yerine kullanacağın oku koyman gerekiyor.
Dedim zaten yay main handa fakat ok ise off handa gelecek. Sebebi ise birden fazla ok türünün olması.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Süper güncellemeler bizi bekliyor ^_^
Bugfix için 1.8.8 çıktığında heyecana kapılmıştım :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Biz 1.2.5 - 1.4 Hallerini Seviyoruz 1.7 De Bozmaya Başladılar 1.8 Den Sonra Oyun İyice Şeye Sardı

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bir oyuna yenilik gelmesi şart yoksa bir süre sonra ister istemez oyuncu sıkılır :/ bence güncellemeler değil serverlere LAPİS gelmesi bozdu.
Adam Gibi Güncelleme Getirirler Mesela Şuanki Güncellemede Kalkan Hariç Hiçbir Şey Hoşuma Gitmedi Tamamen Gereksiz

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Çoh iyi olmuş çohta güzel olmuş (Şaka bir yana kalkan ve sol el iyi oldu :p)

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Bizim millet hala 1.7 de. Kim bilir ne zaman 1.9 a geçecekler. Güzel paylaşım talha, devamını bekliyoruz. Animasyonlarda değişti diye biliyorum.

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence karışık olmuş ve microsoft modları orjinale getirmiş bildiğin
artık o zaman blok yapamayacağız kılıçla