Yıllardır bilmiyor muşuz...

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi araştırmalarım onu gösteriyor. Yeni bir bilgi daha öğrendim.
Mamed Seyidov isimli bir grafikerin kodlamaları imiş o kısım.
Kesinlikle tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Fakat elbet bir şeyler daha öğreneceğim yarıda bırakmam :D

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tekrar gireyim dedim başlangıcı falan başlangıç etkinliğinden gelen eşya da değişmiş 15 lvlım bu foto daha 10lvlken falan.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0

?[DOUBLEPOST=1438026196,1438026160][/DOUBLEPOST]
Ben boşuna demiyorum toplumca mallaşıyoruz diye :'(
Senin yüzünden boşa uyarı yemek istemiyorum görüşürüz
Dostum, o videoda anlatılan gerçek bir işletim sistemi değil. O visual basic ile yazılmış Windows üzerinde çalışan bir işletim sistemi. Benimki direkt bootable, yani Windows'a veya başka bir işletim sistemine bağımlı olmayan tamamen kendisi başına çalışan gerçek bir işletim sistemi.

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum, o gerçek bir işletim sistemi değil. O visual basic ile yazılmış Windows üzerinde çalışan bir işletim sistemi. Benimki direkt bootable, yani Windows'a veya başka bir işletim sistemine bağımlı olmayan tamamen kendisi başına çalışan gerçek bir işletim sistemi.
Oooo sen bu azimla Microsoft'u geçersin hatta Microsoft'u batırırsın böyle devam et eheuheuheuhue

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden deli gibi oynardım. Levelim az olduğu için herkes beni atardı. Rüyamda abi atma diye söylendiğimi hatırlıyorum ;( 4 ay boyunca kalkan alamayınca bıraktım.

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Oooo sen bu azimla Microsoft'u geçersin hatta Microsoft'u batırırsın böyle devam et eheuheuheuhue
Zaten sizin gibiler yüzünden işletim sistemimi Türkçe yapmıyorum, emeğin kıymetini anlamaz, anlayamaz zaten sizin gibiler... Burda Türklere laf etmiyorum ancak çoğu Türk böyle davranıyor, kabul edelim yani... Türk forumlarında işletim sistemi tek başına nasıl yapılır yazdığınızda "imkansız, yapamazsın" derlerken yabancılar hemen küçük bir tutorial hazırlayıp link atıyor. İmkansız diyenlere Linus Torvalds'ın hayatını okumalarını öneriyorum. İşletim sistemim mükemmel olacak Windows'u bile geçecek diye bir iddia'm yok zaten, ağırlıklı komut satırlı bir işletim sistemi. Bir de basit bir gui kontrolü var, basit pencere kontrolleri ve pencere içeriklerine sahip... Ancak bunları anlamaya bile değmediğini düşünüyorum, ve sana dalga geçmeyi bildiğin oksijen israfı olduğun hayatında başarılar(!) diliyorum...

Bu arada gerçek bir işletim sistemi yapma konusunda ilgilenen kişiler için birkaç link:

@CoffeeBeat'ı çağırıyorum, belki benim anlatamadığım şeyi sana anlatır, ve belki de hayatındaki ilk dersi alırsın...

Son düzenleme:

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Yaa işte vatandaşlar, herif oyundaki renklerle siyaset yapıyor yorumlarda da ingiliz özentileri ingilizin dilini konuşuyor ama sokaklar da Atatürkçü diye geçinirler. Yüzsüzlük bu yapmayın bunu.

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten sizin gibiler yüzünden işletim sistemimi Türkçe yapmıyorum, emeğin kıymetini anlamazsınız sizin gibiler... Burda Türklere laf etmiyorum ancak çoğu Türk böyle davranıyor, kabul edelim yani... Türk forumlarında işletim sistemi tek başına nasıl yapılır yazdığınızda "imkansız, yapamazsın" derlerken yabancılar hemen küçük bir tutorial hazırlayıp link atıyor. İşletim sistemim mükemmel olacak Windows'u bile geçecek diye bir iddia'm yok zaten, ağırlıklı komut satırlı bir işletim sistemi. Bir de basit bir gui kontrolü var, basit pencere kontrolleri ve pencere içeriklerine sahip... Ancak bunları anlamaya bile değmediğini düşünüyorum, ve sana dalga geçmeyi bildiğin oksijen israfı olduğun hayatında başarılar(!) diliyorum...

Bu arada gerçek bir işletim sistemi yapma konusunda ilgilenen kişiler için birkaç link:

@CoffeeBeat'ı çağırıyorum, belki benim anlatamadığım şeyi sana anlatır, ve belki de hayatındaki ilk dersi alırsın...
Pardus bu yüzden gelişemedi :( Bizim millet anca google' ye ping atıp heçkır olduğunu sansın.

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten sizin gibiler yüzünden işletim sistemimi Türkçe yapmıyorum, emeğin kıymetini anlamazsınız sizin gibiler... Burda Türklere laf etmiyorum ancak çoğu Türk böyle davranıyor, kabul edelim yani... Türk forumlarında işletim sistemi tek başına nasıl yapılır yazdığınızda "imkansız, yapamazsın" derlerken yabancılar hemen küçük bir tutorial hazırlayıp link atıyor. İşletim sistemim mükemmel olacak Windows'u bile geçecek diye bir iddia'm yok zaten, ağırlıklı komut satırlı bir işletim sistemi. Bir de basit bir gui kontrolü var, basit pencere kontrolleri ve pencere içeriklerine sahip... Ancak bunları anlamaya bile değmediğini düşünüyorum, ve sana dalga geçmeyi bildiğin oksijen israfı olduğun hayatında başarılar(!) diliyorum...

Bu atar niye kardeşim :'(

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ah, sizin gibiler ilk başta istediklerini utanmadan söylüyor zaten, ağızlarının payı verilince de altta kalmamak için "atar" diyorlar, eh, ne diyelim @CoffeeBeat? Ben bu kişi için tanımsız eki veriyorum, kısacası bu kişiye oluşturduğum sonuç:
cout << "UZA";
Ya n'oluyo ayqiu :'(
Ya ne yaptım hayallerini falan mı yıktım niye bu kadar şey ediyorsun :'(

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Kodlama bildiğini her yerde gösteren bir avelsin. ATILDIN.
Evet, kodlama bildiğimi her yerde gösteriyorum, ve de bundan utanmıyorum. Bir problem mi var? Programcılarla veya programlama ile dalga geçenler utansın. Başkalarına karşı hakaret edeceğine, aptal diyeceğine bir kendine bak diyorum ben. Belki o zaman hakaret edilecek birini gerçekten bulmuşsun demektir.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Bombom Pvp kurmayı bilen varsa bana mesaj atabilir bende dosyaları var açılmadı.