[Skript] Özel Kılıçlar ve Coin Sistemi | İlk Skriptim

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Gerekenler:
*Skript
*skQuery
*İConomy
*Vault

Bilgiler:

Yapımcı: byTıtanıum
Kodlardan yararlanabilirsiniz.

AÇIKLAMA

Bu skript ile enchantlı kılıçlar alabilirsiniz. Eğer geliştirirsem zırh vb. şeyleri de ekleyeceğim. Buna benzer skript yapıldı mı bilmiyorum, aklıma gelince yapasım geldi. Yorumlarınızı bekliyorum, her türlü yoruma açığım eksiklerimi belirtin lütfen.

Komular:

/jeton = Bu komut ile chest şeklinde slotlar açılacak ve oradan coin paketlerinden istediğinizi seçeceksiniz. Aldıktan sonra aldığınız coin paketi ile sağ tıklayınca coin paketi silinecek ve yerine kılıç gelecektir

Permissionlar:

coin.admin = Bu permission adminler içindir. Hiç chest açmadan kılıçları alabilirler.

Resimler

Kod:
#"coin.admin" yetkisi adminler için yapılmıştır
#Yapımcı: byTıtanıum
#Mesajları editleyebilirsiniz, fakat kodları başka bir yer de benim diye kullanmayınız.
#Kodlardan yararlanabilirsiniz.

command /jeton:
    usage:&4&lKullanım: &3 /jeton
    trigger:
        if player's money is greater than or equal to 75000:
            open chest with 1 row named "&4&lCoin Paketleri" to player
            format slot 0 of player with blaze powder named "&3&lCoin Paketi v1 &4&l[&375.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 75.000 TL'dir" to close then run "coinv1 %player%"
            format slot 1 of player with blaze powder named "&3&lCoin Paketi v2 &4&l[&3150.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 150.000 TL'dir" to close then run "coinv2 %player%"
            format slot 2 of player with blaze powder named "&3&lCoin Paketi v3 &4&l[&3300.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 300.000 TL'dir" to close then run "coinv3 %player%"
            format slot 3 of player with blaze powder named "&3&lCoin Paketi v4 &4&l[&3600.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 600.000 TL'dir" to close then run "coinv4 %player%"
        else:
            open chest with 1 row named "&4&lCoin Paketleri" to player
            format slot 0 of player with blaze powder named "&3&lCoin Paketi v1 &4&l[&375.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 75.000 TL'dir" to close then run "coinv1 %player%"
            format slot 1 of player with blaze powder named "&3&lCoin Paketi v2 &4&l[&3150.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 150.000 TL'dir" to close then run "coinv2 %player%"
            format slot 2 of player with blaze powder named "&3&lCoin Paketi v3 &4&l[&3300.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 300.000 TL'dir" to close then run "coinv3 %player%"
            format slot 3 of player with blaze powder named "&3&lCoin Paketi v4 &4&l[&3600.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 600.000 TL'dir" to close then run "coinv4 %player%"
            send "&d&l&nCoin Paketi alacak paran yok."

command /coinv1 [<player>]:
    permission message: &4&lBu komutu kullanmak icin gerekli yetkiye sahip degilsiniz!
    permission: coin.admin
    trigger:
        if arg player's money is greater than or equal to 75000:
            remove 75000 from the arg player's balance
            send "&975.000TL karsiliginda Coin Paketi v1 aldiniz." to arg player
            give 1 of blaze powder named "&3&lCoin Paketi v1 &4&l[&375.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 75.000 TL'dir" to arg 1
        else:
            send "&9Coin Paketi v1 alacak paran yok."

command /coinv2 [<player>]:
    permission message: &4&lBu komutu kullanmak icin gerekli yetkiye sahip degilsiniz!
    trigger:
        if arg player's money is greater than or equal to 150000:
            remove 150000 from the arg player's balance
            send "&9150.000TL karsiliginda Coin Paketi v2 aldiniz." to arg player
            give 1 of blaze powder named "&3&lCoin Paketi v2 &4&l[&3150.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 150.000 TL'dir" to arg 1
        else:
            send "&9Coin Paketi v2 alacak paran yok."

command /coinv3 [<player>]:
    trigger:
        if arg player's money is greater than or equal to 300000:
            remove 300000 from the arg player's balance
            send "&9300.000TL karsiliginda Coin Paketi v3 aldiniz." to arg player
            give 1 of blaze powder named "&3&lCoin Paketi v3 &4&l[&3300.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 300.000 TL'dir" to arg 1
        else:
            send "&9Coin Paketi v3 alacak paran yok."

command /coinv4 [<player>]:
    trigger:
        if arg player's money is greater than or equal to 600000:
            remove 600000 from the arg player's balance
            send "&9600.000TL karsiliginda Coin Paketi v4 aldiniz." to arg player
            give 1 of blaze powder named "&3&lCoin Paketi v4 &4&l[&3600.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 600.000 TL'dir" to arg 1
        else:
            send "&9Coin Paketi v4 alacak paran yok."

#Efsanevi      
on rightclick with blaze powder:
    if player is holding blaze powder named "&3&lCoin Paketi v1 &4&l[&375.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 75.000 TL'dir":
        remove blaze powder named "&3&lCoin Paketi v1 &4&l[&375.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 75.000 TL'dir" from player
        give player diamond sword of sharpness 3 and fire aspect 3 and knockback 3 named "&3&lEfsanevi &4&l[&31 Coin&4&l]" with lore " &2Keskinlik 3||&2 Alevden Cehre 3||&2 Savurma 3 &3Bulunmaktadir.||&7Ayrica kurbana yavaşlık ve baş dönmesi verir."

on damage:
    if attacker is player:
        attacker's tool is diamond sword:
            tool of attacker's name is "&3&lEfsanevi &4&l[&31 Coin&4&l]":
                apply slowness 1 to victim for 3 seconds
                wait 2 seconds
                apply weakness 1 to victim for 3 seconds

#KorkuSalan
    if player is holding blaze powder named "&3&lCoin Paketi v2 &4&l[&3150.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 150.000 TL'dir":
        remove blaze powder named "&3&lCoin Paketi v2 &4&l[&3150.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 150.000 TL'dir" from player
        give player diamond sword of sharpness 4 and fire aspect 4 and knockback 4 named "&3&lKelleKoparan &4&l[&31 Coin&4&l]" with lore " &2Keskinlik 4||&2 Alevden Cehre 4||&2 Savurma 4 &3Bulunmaktadir.||&7Ayrica kurbana yavaşlık ve baş dönmesi verir."

on damage:
    if attacker is player:
            tool of attacker's name is "&3&lKelleKoparan &4&l[&31 Coin&4&l]":
                apply slowness 1 to victim for 4 seconds
                wait 2 seconds
                apply weakness 1 to victim for 4 seconds     

#Evrensel
    if player is holding blaze powder named "&3&lCoin Paketi v3 &4&l[&3300.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 300.000 TL'dir":
        remove blaze powder named "&3&lCoin Paketi v3 &4&l[&3300.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 300.000 TL'dir" from player
        give player diamond sword of sharpness 5 and fire aspect 5 and knockback 5 named "&3&lEvrensel &4&l[&31 Coin&4&l]" with lore "&2Keskinlik 5||&2 Alevden Cehre 5||&2 Savurma 5 &3Bulunmaktadir.||&7Ayrica kurbana yavaşlık ve baş dönmesi verir."

on damage:
    if attacker is player:
            tool of attacker's name is "&3&lEvrensel&4&l[&31 Coin&4&l]":
                apply slowness 1 to victim for 5 seconds
                wait 2 seconds
                apply weakness 1 to victim for 5 seconds

#KelleKoparan
    if player is holding blaze powder named "&3&lCoin Paketi v4 &4&l[&3600.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 600.000 TL'dir":
        remove blaze powder named "&3&lCoin Paketi v4 &4&l[&3600.000 TL&4&l]" with lore "&aBu Paketin Fiyati 600.000 TL'dir" from player
        give player diamond sword of sharpness 6 and fire aspect 6 and knockback 6 named "&3&lKelleKoparan &4&l[&31 Coin&4&l]" with lore "&2Keskinlik 6||&2 Alevden Cehre 6||&2 Savurma 6 &3Bulunmaktadir.||&7Ayrica kurbana yavaşlık ve baş dönmesi verir."

on damage:
    if attacker is player:
            tool of attacker's name is "&3&lKelleKoparan &4&l[&31 Coin&4&l]":
                apply slowness 1 to victim for 6 seconds
                wait 2 seconds
                apply weakness 1 to victim for 6 seconds

Ayrıca @bydemir06 ve @Minecraftplayerr a sorularımı cevapladıkları için teşekkür ediyorum.​

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Güzel ama saçma olmuş. Özellikleri artarak gidiyor fakat hepsinin fiyatı aynı. Ve 2 tane KelleKoparan var.

BerkaySefer01

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adamların ilk şeysi bu olyosa artık benim ilk şeysim buydu:
command /Hızlan:
(tab)trigger:
(tab)(tab)execute player command " give %player% 1 1800 3"

galiba bunuda yanlış yazdım asd:aSD

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adamların ilk şeysi bu olyosa artık benim ilk şeysim buydu:
command /Hızlan:
(tab)trigger:
(tab)(tab)execute player command " give %player% 1 1800 3"

galiba bunuda yanlış yazdım asd:aSD
Forumda paylaştığı ilk skriptidir ilk yaptığı skriptin bu olmasına imkân yok.
benim ilk skriptim şuydu;
PHP:
at time 00:00:
    broadcast "Saat 00:00"

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
PHP:
Gercekten ilk skriptim fakat bunlari ogrenmek icin aylardir ugrasiyorum. Fakat yaparken cok fazla hata yaptim kodlarin bazilarini arastirdim.

BerkaySefer01

Marangoz
En iyi cevaplar
0
PHP:
Ha tamam bende öyle düşünmüştüm ama ilk skript yazınca yani :D benim forumda paylaştığım ilk şeyde tabelalarla bişeyler yapmkatı mesela ışınlanıyosun tabelayla basınca hızalnıyon sabah oluo gece oluyo buydu

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Ha tamam bende öyle düşünmüştüm ama ilk skript yazınca yani :D benim forumda paylaştığım ilk şeyde tabelalarla bişeyler yapmkatı mesela ışınlanıyosun tabelayla basınca hızalnıyon sabah oluo gece oluyo buydu
Benim yaptığım ilk zor skript yoksa çoğu şeyi zaten biliyordum. Açıksa bundan önçe hiç yazmamıştım bu başlangıç oluyor

BerkaySefer01

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Benim yaptığım ilk zor skript yoksa çoğu şeyi zaten biliyordum. Açıksa bundan önçe hiç yazmamıştım bu başlangıç oluyor
hll olsun o zaman[DOUBLEPOST=1438169157,1438169122][/DOUBLEPOST]
bir de bir şey soracağım yababilirmisin ok attışın yer yokolacak
??

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
hll olsun o zaman[DOUBLEPOST=1438169157,1438169122][/DOUBLEPOST]
bir de bir şey soracağım yababilirmisin ok attışın yer yokolacak
??
PHP:
command /yıkımac:
    permission: 123123.123123