O çok iyi yaa komedisi baya boldu onu izlerken baya güldüm anneme de izletmeyi düşünüyorum :IDanshi Koukousei no Nichijou zaten çıktığı yıl birinci seçilmişti.
Çıktığı yıldan bu yana her yıl baştan başlayıp izleyip bitiririm. Tıpkı Kemal Sunal filmleri gibi ne kadar izlersem izleyeyim yine beni gülmekten sandalyeden düşürüp kramp geçirmemi sağlıyor.O çok iyi yaa komedisi baya boldu onu izlerken baya güldüm anneme de izletmeyi düşünüyorum :I
EMPEROR MUHDE IS HERE !Yalarım seni değişik şey![]()
Ne :'(Yalarım seni değişik şey![]()
Feyk olduğunu belli etme bari qeqoYalarım seni değişik şey![]()
Mühdeyi tanımıyorsun tabi senNe :'(
Yogatta :'(Mühdeyi tanımıyorsun tabi senBırak tanıma böyle iyi
![]()
Klasik küçük yaşta SAO fanı (Saodan başka anime izlemeyip en iyi anime sao diyenlerden)Sword Art Online en iyisidir. SAO yu izledikten sonra hep Kirito'nun yerinde olmak istedim
2.sezonu saymıyorum orası iğrenç*
Anti animeciyim ama küçükken izliyordum onu xdBence YU-Gİ-OH
Yazar(Ben)eğer bilgisayarım format kurbanı olmasaydı animeilerin ne kadar güçlü bir hayal gücüne sahip olduğunu 260(yada öyle bir şeydi)sayfalık bir kurguyu atarak gösterecektimRessam bu resminde; animecilerin ne kadar yüksek bir hayal gücüne sahip olduğunu anlatmaya çalışmış
Sen de fazla büyük sayılmazsınKlasik küçük yaşta SAO fanı (Saodan başka anime izlemeyip en iyi anime sao diyenlerden)