- En iyi cevaplar
- 0
Benim Taktiğimi Neden Milletle PaylaşıyorsunBu oyunu oynarken eğer şansınıza çok güvenmiyorsanız qubesly pet kutusu açmanızı önermiyorum. Bugün 100 tane açtım shadow umuduyla hıyar çıktı![]()
Benim Taktiğimi Neden Milletle PaylaşıyorsunBu oyunu oynarken eğer şansınıza çok güvenmiyorsanız qubesly pet kutusu açmanızı önermiyorum. Bugün 100 tane açtım shadow umuduyla hıyar çıktı![]()
Öyle değil işte .. Pot basınca 2 kat veriyor .. Mesela 10 saniyeliğine veriyor diyelim , sen bastın . 1 saniye geçti , bir daha basarsan o 10 saniye yenileniyor 12 kere ard arda basarsan mallık olur çünkü hertürlü sana 10 saniyeliğine veriyor ..Madem pot Başınca Veriyor 12 Pot Var 12 Kere 2 Kat Vursa Ne Faydası Olacak ?
Benim Taktiğimi Neden Milletle Paylaşıyorsun![]()
nerden kasıyoruz onları32500 kişinin bunu bilmesi*
Az engiliş pls*nerden kasıyoruz onları![]()
çalılardan pet kutusu mu kasıyoruz xd[DOUBLEPOST=1438083330,1438083296][/DOUBLEPOST]çalılardan xd
oooo tenk yu so maç kardeşim hemen uygulamalıyımAz engiliş pls*
Treasure Isled(denizler*)'de kuş kafalı bayraklı korsan gemilerinde oluyor kutular, en karlısı bu sanırım![]()
12 kere iki kat vurmuyor yaMadem pot Başınca Veriyor 12 Pot Var 12 Kere 2 Kat Vursa Ne Faydası Olacak ?
çalılardan pet kutusu mu kasıyoruz xd[DOUBLEPOST=1438083330,1438083296][/DOUBLEPOST]
oooo tenk yu so maç kardeşim hemen uygulamalıyım
Bunu Ben Kendim Keşfettim Ama Gülüm32500 kişinin bunu bilmesi*
Senden önce biliyordum ben onu gülümBunu Ben Kendim Keşfettim Ama Gülüm![]()
O yüzden Bende 60K Flux Oldu Demi Onlarla İtem KastımSenden önce biliyordum ben onu gülüm![]()
![]()
S3 - S4 5 Yıldız 8 Göz SetimSetin S5 yada Radiant sanırım .. O kadar para taşıdığına göre ^^