(REHBER) Manual Windows 10 Nasıl Yüklenir?

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tabii ki indirebilirsin. Link paylaşmak yasak ama Windows 8.1 RTM crack yazarsan güncelleştirmeli güzel bi crack bulabilrisin.

Merhaba öncelikle Windows Güvenlik duvarının açık olduğundan emin olduktan sorna Widnows'unuzu en güncel sürüme yükseltin. Sonra konuyu okuyup tekrarlarsanız Windows 10'a yükseltebilrisin.
oem diye denememiştim yazdıklarını şimdi uyguluyorum. sağ ol :D

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
tabii ki indirebilirsin. Link paylaşmak yasak ama Windows 8.1 RTM crack yazarsan güncelleştirmeli güzel bi crack bulabilrisin.

Merhaba öncelikle Windows Güvenlik duvarının açık olduğundan emin olduktan sorna Widnows'unuzu en güncel sürüme yükseltin. Sonra konuyu okuyup tekrarlarsanız Windows 10'a yükseltebilrisin.
Peki onu kurduktan sonra win 10 a geçiş yapabilir miyim ? Ayrıca onu özelden ya da skypeniz varsa ordan atar mısınız linkini ?

FireGhost

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Windows 7 Ultimate Kullanıyorum Windows Update Kısmında Windows 8 - Windows 10 İle İlgili Bir Guncelleme Yok

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Hata kodu: 80070002 Windows Update bilinmeyen bir hatayla karşılaştı

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Hata kodu: 80070002 Windows Update bilinmeyen bir hatayla karşılaştı
Konuyu uygulayıp Windows klsaöründeki Download kısmını sildinizmi ?
Benim de ihtiyacım olacak.Bilgisayar güncellemeyi reddediyor...
right.craft Bu skypeyi eklerseniz linkini atabilirim.
Windows 7 Ultimate Kullanıyorum Windows Update Kısmında Windows 8 - Windows 10 İle İlgili Bir Guncelleme Yok
Windows Güvenlik duvarınızı açın ve Hotmail hesabınızı Windows hesabınızla eşleştirin eminim olacaktır.

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Birde interntte araştırdığıma göre crack ler artık işlemiyormuş ?

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediği yöntemi uygula oluyor.[DOUBLEPOST=1438158890,1438158841][/DOUBLEPOST]
Konuyu uygulayıp Windows klsaöründeki Download kısmını sildinizmi ?

right.craft Bu skypeyi eklerseniz linkini atabilirim.

Windows Güvenlik duvarınızı açın ve Hotmail hesabınızı Windows hesabınızla eşleştirin eminim olacaktır.
Tekrar başlattım şu an %93 de. Ama ne yüklüyor bilmiyorum. Dur Internet Explorer 11 yüklüyormuş

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
1- Aşamalı güncelleme, Windows 10 yeni sürümü 29 Temmuzda yayınlamaya başlayacak ancak ilk olarak Windows Insider’dan teknik ön izleme sürümü kullananlar bu sürümü görecekler. Yani, beta testi yapan tüm kullanıcılar sürüme ilk sahip olacaklar. 30 Temmuz itibariyle Windows 7 ve Windows 8.1 güncellemeleri başlayacak. PC üzerinden güncellemeyi rezerve etmiş olanlar masaüstünde güncellemenin hazır olduğuna dair aşağıdaki gibi bir uyarı alacaklar.
Demekki daha bir kaç günümüz daha var...