(REHBER) Manual Windows 10 Nasıl Yüklenir?

Pittii

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ya ben rezerve verdim e postaya onay gitcekmiş e postaya hala gelmedi yardımcı olabilirmisiniz ??[DOUBLEPOST=1438168413,1438168328][/DOUBLEPOST]Ya ben rezerve ettim ama hala olmadı onay istiyor e postaya gelmedi onay

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende internet explorer güncellemesi var yüklenmiyor :D[DOUBLEPOST=1438168725,1438168647][/DOUBLEPOST]IE 11 i windows'un sitesinden kurup öyle deneyeceğim

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Bakın beyler benim C Diskimde Windows BT Diye bişi olmuşmuş bide orda setup var ona tıklayıpmı kurcagım yoksa internetenmi indrecegim hangisi

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar win10 kullanıcısıyım ve artıları ve eksileri şöyle ki, notebook ve düşük laptop'ları kullanan arkadaşlara tavsiye ederim düşük ve yavaş pc'lerde olağan üstü bi hızlandırma sağlıyor fakat masaüstü ve ya ekran kartı olan bi pc'niz varsa yüklemenizi önermem kesinlikle çok fazzla gpu düşüşü yapıyor cinebench te 116 alıyordum win10 da ise 86 ya düştü kesinlikle ekran kartı olan kullanıcıları için önermem ayrıca norebook ve on board kullanıcılarına şiddetle tavsiye ederim.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
arkadaşlar win10 kullanıcısıyım ve artıları ve eksileri şöyle ki, notebook ve düşük laptop'ları kullanan arkadaşlara tavsiye ederim düşük ve yavaş pc'lerde olağan üstü bi hızlandırma sağlıyor fakat masaüstü ve ya ekran kartı olan bi pc'niz varsa yüklemenizi önermem kesinlikle çok fazzla gpu düşüşü yapıyor cinebench te 116 alıyordum win10 da ise 86 ya düştü kesinlikle ekran kartı olan kullanıcıları için önermem ayrıca norebook ve on board kullanıcılarına şiddetle tavsiye ederim.
Bende tam tersi oyunlarda 5-7 fps arası yükseldi.

_AcaRz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Laptopa yükleniyor ama şu an aynı şekilde Masaüstüne indiremiyorum ._.