Bende şuana kadar hata olmadı :/Ben bırakıyorum sistemde bu kadar hata varsa neden Win 10 yükleyeyim ki. Win 7 devam @Forumİmamı
Bende tam tersi oyunlarda 5-7 fps arası yükseldi.arkadaşlar win10 kullanıcısıyım ve artıları ve eksileri şöyle ki, notebook ve düşük laptop'ları kullanan arkadaşlara tavsiye ederim düşük ve yavaş pc'lerde olağan üstü bi hızlandırma sağlıyor fakat masaüstü ve ya ekran kartı olan bi pc'niz varsa yüklemenizi önermem kesinlikle çok fazzla gpu düşüşü yapıyor cinebench te 116 alıyordum win10 da ise 86 ya düştü kesinlikle ekran kartı olan kullanıcıları için önermem ayrıca norebook ve on board kullanıcılarına şiddetle tavsiye ederim.
Laptopa yükleniyor ama şu an aynı şekilde Masaüstüne indiremiyorum ._.arkadaşlar win10 kullanıcısıyım ve artıları ve eksileri şöyle ki, notebook ve düşük laptop'ları kullanan arkadaşlara tavsiye ederim düşük ve yavaş pc'lerde olağan üstü bi hızlandırma sağlıyor fakat masaüstü ve ya ekran kartı olan bi pc'niz varsa yüklemenizi önermem kesinlikle çok fazzla gpu düşüşü yapıyor cinebench te 116 alıyordum win10 da ise 86 ya düştü kesinlikle ekran kartı olan kullanıcıları için önermem ayrıca norebook ve on board kullanıcılarına şiddetle tavsiye ederim.
indirememe olayı değil fakat masaüstü kullanıyorsan 8.1 de kal derimLaptopa yükleniyor ama şu an aynı şekilde Masaüstüne indiremiyorum ._.
yükselme olur fakat güzel bi ekran kartınız var ise ki bendeki titan x çok düşürdüBende tam tersi oyunlarda 5-7 fps arası yükseldi.