Kendime Ait Server Kasası Oluşturucam

Diabloque

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar kendime ait minecraft için server kasası oluşturmayı planlıyorum.Yeterli bütçem var.Fakat benim sormak istediğim böyle bir şey yaptığımda burada veya başka yerlerde reklamını yapmama izin verirlermi sonuçta batıhost veya nitradodan almayacağım.Ve vip satmak düşünmesemde merak ettiğim için soruyorum vip satmam uygun olurmu?

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
32 gb ddr4 ram, xeon e5 2699 v3, ayrıca net hızı çok önemli.

SeyitYNY

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server Demek Sadece Ram Değil.Eğer Öyle Kolay Olsaydı Herkes 16gb Ram Alır Kendi Serverini Kurardı.Biraz Araştır Ayrıca Serveri Kendim Açıcam Diyorsun Fakat 50 100 Kişi Girse Server Lagdan Geçilmez Ping Değerleri Yükselir Ve İnternetin Acayip Yavaşlar Bu Daha En Basit Bir Sebep.

Diabloque

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yeterince bilgiliyim merak etme eğer öyle olmasaydım burda yapsammı, etsemmi diye sorardım.Lakin sen sormadığım bir soruyu cevaplamaya çalışıyorsun.Nitradonun ve hele hele batihostun size sunduğu bilgisayarlar öyle uçuk kaçık değil.Biraz sen araştır.

SinceLove22

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bencede Hiç bulaşma en az 16-32 gb ram olmalı ekran kartınında 4-8 internet hızın 15 mgbt hızda olmalı en az sisteminde harddiskin çok fazla yorulcak iyi bir soğutucu alman gerek bence bulaşma sırf bir minecraft için değmez

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sağlam bi makina kurcaksın , bi 6-7 milyar oradan
Veri merkezi tutacak veya evine 1000mbps down/up internet alacaksın , her iki türlüde elinden rahat aylık 2 milyar çıkacak
sattığın hangi vip seni kurtarır ??

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server Demek Sadece Ram Değil.Eğer Öyle Kolay Olsaydı Herkes 16gb Ram Alır Kendi Serverini Kurardı.Biraz Araştır Ayrıca Serveri Kendim Açıcam Diyorsun Fakat 50 100 Kişi Girse Server Lagdan Geçilmez Ping Değerleri Yükselir Ve İnternetin Acayip Yavaşlar Bu Daha En Basit Bir Sebep.
net iyi olmalı dedik zaten?