Windows 10-Minecraft Sorunu

Despondency

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bildiğiniz gibi Windows 10 çıktı.Windows 8'de minecraftta problem oluşuyor,açılmıyordu.Peki aynı şey Windows 10'da var mı?Bilgisayarlarını güncelleyen arkadaşları deneyimlerini paylaşmaları için konu altına bekliyoruz.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows 8'De sorun yok diye biliyorum ben. Eğer premium üyeysen Windows 10 için özel üretilen Minecraft'ı ücretsiz indirebilirsin.
Windows 10'a özel olduğu için hata vereceğini sanmıyorum. Normal Minecraft'ı bilmiyorum. Hata verebilir.
Minecraft Windows 10: Hayatta Kalma Tabanlı 1.8 Desteği İle Çalışan PE Sürümünün Bilgisayara Getirilmiş Hali.
Daha BETA Aşamasında.

Despondency

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Maalesef premium bir hesaba sahip değilim.Bekleyip görelim o halde.Elbet yükleyen vardır.

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
%88 hala bekliyorum. Nedense ben Windows Update ile yapamadım manuel yapıyorum ancak sorun çıkacağını sanmam. Ben hiç SteamOS'ta Steamdeki oyunların sorun çıkardığını görmedim :p

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ne alaka [emoji57]

Bu mesaj iPhone 3310 ile Tapatalk uygulamasi araciligiyla gonderilmistir

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Stiv Japs diyorsan o ayrı

Bu mesaj iPhone 3310 ile Tapatalk uygulamasi araciligiyla gonderilmistir

Jordyvoss_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ordan burdan duyduğunuz şeylerle laf atmayın. Windows 8'de MineCraft gayet iyi çalışıyor. Çalışmama durumu falan yok. Windows 10'da aynı

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ya aldık Windows 10 editionumuzu Insider olduğum halde hala güncelleme hala gelmedi ticket attım bakalım...

Despondency

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir yerden duymadım kendim şahit oldum çalışmadığına.Karşınızda çocuk yok haddinizi biliniz.