(REHBER) Manual Windows 10 Nasıl Yüklenir?

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediklerini yaptım ama olmadı :)[DOUBLEPOST=1438184551,1438184275][/DOUBLEPOST]
Benim windowsum orjinal değil updatelersem kilitlenme şansı var mı ?
Kardeşim crackli boşa indirmeyin ortada internette gezenler ilk yayınlandığı demo sürümü 2014 den kalma yapmayın ki hali hazırda yeni yayınlanmış bulursanız update lerden mahrum kalıcaksınızki zaten sırf updateleri geliştirmeleri için indirilen bir sürüm güzelliği yanında zaten suan hali hazır bir kaç küçük hatası vardır düzelticez rapor edicez vesayre[DOUBLEPOST=1438184745][/DOUBLEPOST]Anlamayanlar için ayrıntılısı burda biraz eksik olmuş konuda enter'a basmayın fln :) ben basıodum hep :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
beyler win 8.1 kurup onu kmspico ile etkinleştirsem win 10a yükseltebilir miyim ?

byenilmez16

Super Striker
En iyi cevaplar
0
Denedim fakat olmuyor windows update hala bilgisayarımın güncel olduğunu söylüyor ne yapmalıyım ?

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Denedim fakat olmuyor windows update hala bilgisayarımın güncel olduğunu söylüyor ne yapmalıyım ?
bak kardeşim önce cmd yi yönetici olarak çalıştır. sonra şunu yaz wuauclt.exe /updatenow
ama entere basma sonra update 'i aç güncellemeleri denetleye bastıktan hemen sonra entere bas bu şekilde windows10 yüklemsini başlatıcak otomatik.

byenilmez16

Super Striker
En iyi cevaplar
0
bak kardeşim önce cmd yi yönetici olarak çalıştır. sonra şunu yaz wuauclt.exe /updatenow
ama entere basma sonra update 'i aç güncellemeleri denetleye bastıktan hemen sonra entere bas bu şekilde windows10 yüklemsini başlatıcak otomatik.
Sorun orda işte yapıyorum fakat başlamıyor kardeşim "kişisel bilgisayarınız güncel" diyor.